Προπονήθηκε κανονικά ο Βινίσιους

Γύρισαν σελίδα στον ΑΠΟΕΛ, μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο κύπελλο, και πλέον όλη η επικέντρωση είναι στο ντέρμπι της χρονιάς με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή (29/04) στο ΓΣΠ.

Στη σημερινή (26/04) προπόνηση οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ομάδα της Λάρνακας, έκαναν σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στο κανονικό πρόγραμμα έχει ενσωματωθεί και ο Βινίσιους, ο οποίος επανέρχεται μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Βραζιλιάνος μετά από περίπου πέντε μήνες αποθεραπείας, μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση. Εννοείται ότι δεν υπολογίζεται από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ούτε για τα υπόλοιπα της τρέχουσας σεζόν, καθώς έχει διαγραφεί από τη λίστα τον περασμένο Ιανουάριο.

Δειτε Επισης

Επίσημα Απολλωνίστας ο Βρίκκης
Χωρίς τον Σαμπορίτ η λίστα της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Παρτίζαν
Κύπριοι διαιτητές στην Ανδόρα για αγώνα του Conference League
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον Αλέχο του ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Η εγκύκλιος για το νέο πρωτάθλημα γυναικών-Η ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία