Τα συγκινητικά λόγια του Κλοπ για τον φίλαθλο της Λίβερπουλ

H Λίβερπουλ επικράτησε 5-2 της Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ωστόσο, η αναμέτρηση στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια πριν απ' την έναρξη του αγώνα, με αποτέλεσμα ένας 53χρονος φίλος των "κόκκινων" να τραυματιστεί σοβαρά και να βρίσκεται σε κώμα.

Με αφορμή όσα συνέβησαν την Τρίτη (25/04), ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το περιστατικό, τονίζοντας πως δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά του.

"Νομίζω πως το παιχνίδι της Τρίτης έδειξε την ομορφιά του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του αγώνα και το πιο άσχημο πρόσωπό του πριν απ' το ματς.

Όταν άκουσα για πρώτη φορά την είδηση, δεν μπορούσα να περιγράψω τα συναισθήματά μου στα αγγλικά. Δεν έπρεπε να συμβεί. Πρέπει να βεβαιωθούμε πως περιστατικά σαν αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβούν. Ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον.

Προφανώς δεν έχω τη λύση στο πρόβλημα, όπως και κανείς άλλος. Όμως, είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Όπως καταλαβαίνετε, οι σκέψεις μας αυτή την στιγμή είναι με τον Σιν και την οικογένειά του", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Στον Αρχάγγελο ο Μαρκίνιος, πόζαρε δίπλα στον Ελ Αραμπί (pic)
ΠΑΣΠ: Διευκολύνσεις για έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή σε κάθε ομάδα
Τελειωμένη για τους Κροάτες η μεταγραφή του Ίβουσιτς στη Χάιντουκ Σπλιτ
O ΠΑΟΚ καλεί το ταλεντάκι της Ομόνοιας Κωνσταντίνο Αγγελίδη
Στη Σερβία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Δίνει έξι φιλικά, τα δύο ντέρμπι
Επίσημα Απολλωνίστας ο Βρίκκης
Χωρίς τον Σαμπορίτ η λίστα της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Παρτίζαν
Κύπριοι διαιτητές στην Ανδόρα για αγώνα του Conference League
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ