Σχόλιο Ντε Καμάργκο για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ

Ο πρωταγωνιστής της πολύτιμης νίκης του ΑΠΟΕΛ επί του Απόλλωνα που πέτυχε και τα δύο τέρματα στο παιχνίδι, Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, μίλησε με το πέρας της αναμέτρησης στη μεικτή ζώνη, για να σχολιάσει τον αγώνα, το πρωτάθλημα αλλά και το μέλλον του στην ομάδα. Όπως επεσήμανε ο Βελγοβραζιλιάνος στράικερ, παραμένει προσηλωμένος στον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του τίτλου και η νίκη στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιγκόρ ντε Καμάργκο:
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα σήμερα, όπως τον Απόλλωνα που ήταν πρώτος στη βαθμολογία. Διαχειριστήκαμε ορθά το παιχνίδι και φθάσαμε στο τέλος σε μια σπουδαία νίκη. Είχε αρκετή ένταση η αναμέτρηση καθ’ όλη τη διάρκεια, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο».
 

Για τα δυο τέρματα που πέτυχε:
«Σίγουρα είναι σημαντικά τα τέρματα που πέτυχα στο παιχνίδι για να φθάσουμε στη νίκη, σήμερα. Το συναίσθημα είναι καταπληχτικό».
 

Για το πρωτάθλημα:
«Έχουμε ακόμη δυο παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Είμαστε σε ευνοϊκή θέση τώρα στην κορυφή αλλά πρέπει να πάρουμε και τις δυο νίκες για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».
 

Για τον κόσμο:
«Σήμερα ήταν πολύ διαφορετική η ατμόσφαιρα με τους φιλάθλους, απ’ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια. Ελπίζω και στα επόμενα παιχνίδια να είναι δίπλα μας οι οπαδοί μας όπως σήμερα».
 

Για το μέλλον του:
«Έχουμε ακόμη δυο παιχνίδια για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και να το κατακτήσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μου προς το παρών».
 

Δειτε Επισης

Καταδικάζει τον εμπρησμό στο όχημα του Πριέτο η Ανόρθωση-«Ελπίζουμε να υπάρξει γρήγορη διαλεύκανση»
Με διεθνή καλλιτέχνη η φιέστα της Πάφου-Αναμένεται ανακοίνωση
Νέος πρόεδρος της Σαλαμίνας ο Πάρις Ανδρέου
Οι λεπτομέρειες για τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ και ο απολογισμός Κωνσταντίνου
Στόχος εμπρηστών ο σκάουτερ της Ανόρθωσης (pics)
Σπιλέφσκι: Ελπίζω η Πάφος να κατακτήσει το κύπελλο και ο Άρης να πάει στο Europa League
Μίλησε για το μέλλον του στην Ομόνοια ο Αναστασίου-«Είπαμε κάποια πράγματα με τη διοίκηση»
Καρσέδο: Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ, εύχομαι να ορθοποδήσει την επόμενη σεζόν
Η απάντηση του Σάμιου για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ
Συμβιβασμός σε ΓΣΠ και Άλφαμεγα-Άνετη νίκη για την ΑΕΚ