Μπηχτές Αυγουστή: «Δεν θα σώσουμε εμείς το ποδόσφαιρο»

Παράπονα εξέφρασε ο προπονητής του Απόλλωνα μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που βρήκε τους «γαλαζοκίτρινους» νικητές με 2-1.
 
Ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε ότι το δεύτερο ημίχρονο είναι ανάξιο σχολιασμού, ότι οι παίκτες του έτρεχαν να φέρουν τις μπάλες και πως ο ίδιος δεν μπορεί να σώσει το κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Ήρθαμε στη Λευκωσία με στόχο τους τρείς βαθμούς. Καταφέραμε και μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Μέχρι να μας ισοφαρίσει ο αντίπαλος δεν κινδυνέψαμε. Μετά το γκολ μας δημιούργησε προβλήματα. Κάναμε δύο αλλαγές η μία ήταν αναγκαστική από κτυπήματα. Για το δεύτερο ημίχρονο δεν υπάρχει σχολιασμός.
 
Αν οι παίκτες μου τρέχουν να φέρνουν τις μπάλες…. Αν αυτό το παιχνίδι είχε μόνο πέντε λεπτά καθυστερήσεις και στη Λεμεσό τρία τι να πω… Αν ο κόσμος είδε ποδόσφαιρο τότε μπορεί να κρίνει.
 
Εμείς δεν μάθαμε να κλαίμε. Εμείς δεν είμαστε αυτοί που θα σώσουμε το ποδόσφαιρο. Εγώ ήρθα να κάνω τη δουλειά μου. Όλος ο κόσμος είδε τι έκανε φέτος αυτή η ομάδα και αυτά τα παιδιά. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ, εμείς βλέπουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια».
 
Σε ερώτηση κατά πόσο είναι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του: «Αφού με ρώτησε σου απαντάω. Κάθε φορά που κάναμε επίθεση σταματούσε η φάση. 
 
Αυτή η ομάδα θα έπρεπε να ήταν ήδη πρωταθλήτρια με δέκα βαθμούς διαφορά και ήρθαμε τώρα εδώ να παίξουμε σήμερα το πρωτάθλημα. Όταν ο ΑΠΟΕΛ έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει. Όταν μείναμε εμείς πως να ισοφαρίζαμε, αφού δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο
 
Δεν θέλουμε να πάρουμε αλλού την ήττα μας. Εγώ ήθελα μετά το 2-1 να μπορούσα και εγώ να αντιδρούσα σαν ομάδα. Τίποτα παραπάνω».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ