Παρανόησαν στο ξενοδοχείο του ΑΠΟΕΛ με το γκολ του Ρονάλντο

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, όπως και οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι σε όλο τον πλανήτη με το μαγικό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους στο Τορίνο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέταξε στο… Θεό και μ’ έναν εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι άφησε άγαλμα τον Μπουφόν δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που σκοράρει για δέκα συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα σκόραρε δις στη νίκη με 3-0 της Ρεάλ επί της Γιουβέντους.
 
 
Σαφώς το δεύτερο τέρμα του έκλεψε την παράσταση. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ παρακολούθησε την αναμέτρηση από το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε και ο Νσούε δήλωσε το θαυμασμό του για το νέο κατόρθωμα του… βασιλιά όπως τον χαρακτηρίζει CR7.
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας