«Ο Μουρίνιο δεν ήθελε να είμαστε κλόουν που θα τους κοιτάμε»

Tο γκολ του Κρις Σμόλινγκ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μάντσεστερ Σίτι έδωσε τη νίκη στους "κόκκινους διαβόλους" και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αμυντικός των "κόκκινων" είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Άλλωστε ήταν αυτός που είχε χάσει τον Κομπανί στο πρώτο γκολ και ήθελε να επανορθώσει. Ο Σμόλινγκ στάθηκε σε μια ατάκα που είπε ο Μουρίνιο στα αποδυτήρια ζητώντας από τους παίκτες του να μην στέκονται σαν κλόουν βλέποντας τη Σίτι να κατακτά το πρωτάθλημα.

Αρχικά είπε: "Όταν έχει κάνεις ένα λάθος θέλεις μια ευκαιρία για να επανορθώσεις. Μπορούσες να δεις την ανακούφιση μετά το πρώτο γκολ και είμαι χαρούμενος που πρόσφερα".

Ο Άγγλος αμυντικός συνέχισε λέγοντας:

"Πήγαμε στο ημίχρονο νοιώθοντας λυπημένοι για την απόδοση μας και ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε με περηφάνια στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο μέρος ήταν τραγικό. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας".

Και ολοκλήρωσε με την ατάκα του Μουρίνιο σημειώνοντας:

"Ο προπονητής μας δεν είχε να μας πει πολλά επειδή ξέραμε ότι είχαμε απογοητεύσει τους εαυτούς μας. Μας είπε ότι δεν ήθελε να είμαστε κλόουν που απλά θα τους κοιτάμε να κερδίζουν το τρόπαιο τους".

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3

 

Δειτε Επισης

Ο ιδιοκτήτης της Μπέρνλι θέλει να αγοράσει και την Εσπανιόλ
Oι τρεις ομάδες που διεκδικούν τον Γκρίλις
Τσέλσι και Φλουμινένσε διεκδικούν μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων
Ρεκόρ και χρυσός στα ταμεία της Νότιγχαμ-Στη Νιούκαστλ με 64 εκατομμύρια ο Ελάνγκα
Η Ρεάλ δεν θα δεχθεί καμία πρόταση για τον Γκονζάλο Γκαρσία
Ανανέωσε μέχρι το 2027 με την Μπαρτσελόνα ο Σέζνι
Τόμας Μίλερ: Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο, περήφανος που υπηρέτησα τη φανέλα της Μπάγερν
Έδεσε τον Σέζνι έως το 2027 η Μπαρτσελόνα
Ο Κονατέ έχει αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ
Ο Ντουράν άφησε πρόωρα την Αλ Νασρ του Ρονάλντο και υπέγραψε στην ομάδα του Μουρίνιο