«Το 1 εκατ. του ΑΠΟΕΛ έχει κολλήσει στο κεφάλι μου»

Τα δεδομένα για τη συνεργασία του ΑΠΟΕΛ με τον Ράφαελ Ρόμο είναι γνωστά. Ο δανεισμός του Βενεζουελάνου τερματοφύλακα στην Μπέερσοτ Βίλραϊκ ολοκληρώνεται και ως επακόλουθο θα υπάρξουν συζητήσεις για το μέλλον του.
 
Ο 28χρονος δεν θα έλεγε όχι για να επιστρέψει στους γαλαζοκιτρίνου, όμως έχει την επιθυμία να είναι ο Νο1, κάτι που έχει πετύχει στην ομάδα του Βελγίου.
 
Στη Μπέερσοτ Βίλραϊκ θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Ρόμο, όμως η ρήτρα του 1 εκατομμυρίου που έχει βάλει ο ΑΠΟΕΛ για πώλησή του είναι ιδιαίτερα ψηλή για τα δεδομένα της.
 
«Το ποσό έχει κολλήσει στο κεφάλι μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό, αλλά αν μπορούσα να διαλέξω τώρα, θα προτιμούσα να μείνω εδώ. Η οικογένειά μου και εγώ περνάμε ωραία, υπάρχει επικοινωνία με τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και οι οπαδοί εκτιμούν την απόδοσή μου» λέει σε βελγικό Μέσο ο Ρόμο και συμπληρώνει: «Επίσης είναι ευχάριστη η ζωή στην Αμβέρσα, αλλά πρέπει να δούμε τι θα γίνει με το ποδοσφαιρικό μου μέλλον».

Δειτε Επισης

Ηττήθηκε από την ΑΕΛ και υποβιβάστηκε η Καρμιώτισσα
Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους
Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου