Ανοίγει το στόμα της για το ΔΗΚΟ η Αντιγόνη

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ετοιμάζεται για το Εκλογικό Συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου, διαγραφέντα-και όχι μόνο- μέλη και στελέχη του κόμματος αμφισβητούν έντονα τις εσωκομματικές διαδικασίες που ακολουθούνται επί διαφόρων θεμάτων.
 
Μεγάλες αναταράξεις και αναστάτωση φαίνεται να προκαλεί το επιχειρούμενο ξεκαθάρισμα του Μητρώου Μελών, μέσα από το οποίο εκτιμάται πως γύρω στις πέντε χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη του ΔΗΚΟ θ’ αποτελέσουν παρελθόν από το κόμμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Περισσότερα από τις ψήφους που έλαβε στις Βουλευτικές τα μέλη του ΔΗΚΟ 
 
Η πρώην ευρωβουλευτής του κόμματος, διαγραφείσα κατά το κύμα διαγραφών που ακολούθησε τις προεδρικές εκλογές, Αντιγόνη Παπαδοπούλου, συγκάλεσε για σήμερα το μεσημέρι διάσκεψη Τύπου με θέμα «Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Δημοκρατικό Κόμμα».
 
Υπενθυμίζεται εξάλλου πως σε επιστολή τους προς τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο- η οποία είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τετάρτη-, πέντε πρόεδροι Τοπικών Επιτροπών του κόμματος, καταγγέλλουν αδικαιολόγητες, αυθαίρετες και παράτυπες πράξεις και αποφάσεις του κ. Παπαδόπουλου, για το γεγονός ότι ενώ, όπως υποστηρίζουν, εξακολουθούν να είναι πρόεδροι των τοπικών τους επιτροπών, δεν προσκλήθηκαν να συμμετέχουν στο πρόσφατο Καταστατικό Συνέδριο του κόμματος.
 
«Η πράξη σας είναι καταδικαστέα και να γνωρίζετε πως για όσα θα επακολουθήσουν θα είστε και ο αποκλειστικός υπεύθυνος», αναφέρουν ανάμεσα σε άλλα στην επιστολή τους, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της Τ.Ε. Έγκωμης Σπύρος Παναγή, ο πρόεδρος της Τ.Ε. Συνοικισμού Ανθούπολης Ζαχαρίας Πατσαλίδης,  ο πρόεδρος της Τ.Ε. Ιδαλίου Τζόζεφ Βασιλείου, ο πρόεδρος της Τ.Ε. Ποταμίου Γιαννάκης Ιωαννίδης και η πρόεδρος της Τ.Ε. Αστρομερίτη, Σκεύη Αργυρού.
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το ψαλιδάκι του Ζάιρο που έδωσε το έναυσμα για προεόρτια τίτλου στο Παφιακό
«Η Μπριζ βρήκε τον δικό της… Batman»-Υπερήρωας Τζόλης, μιλάει την κατάλληλη στιγμή
Χάος και απίστευτο ξύλο στο Σπλιτ πριν το ντέρμπι τίτλου-Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ νίκησε 3-1 τη Χάιντουκ
Ο Τζέιμι Βάρντι σφυρίζει για να σταματήσει ο αγώνας μετά από τραυματισμό διαιτητή
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός