Έδωσε τα χέρια και με τον Ράγιος η Ανόρθωση

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου με τον αρχηγό της, η Ανόρθωση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ρούμπεν Ράγιος μέχρι το 2020. 

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Ρούμπεν Ράγιος, μέχρι το 2020 με δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο.

Ο 31χρονος επιτελικός μέσος τη φετινή περίοδο σε σύνολο 34 συμμετοχών στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει 5 φορές ενώ μετράει και 8 ασίστ.

Ευχόμαστε στο Ρούμπεν Ράγιος να πανηγυρίσει ακόμα περισσότερες νίκες και επιτυχίες με τα χρώματα της Ανόρθωσης.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»