Ολυμπιακός: H αμοιβή και τα μπόνους που δίνει για 2 χρόνια στον Χριστοδουλόπουλο

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και προφανώς δεν έχει μπει σε διαδικασία να πάρει, επίσημα, θέση. Άλλωστε, το γεγονός ότι δεν επιβεβαιώνει, αλλά και ούτε και διαψεύδει τις πληροφορίες για τη συμφωνία του με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τα λέει όλα!

Ο Ολυμπιακός καλύπτει απόλυτα τον 32χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό και τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ για τη σεζόν 2017-2018. Και τα αγωνιστικά, αλλά και τα οικονομικά του «θέλω», καθώς πρόκειται για το τελευταίο καλό συμβόλαιο του διεθνούς εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ελληνικής ιστοσελίδας Sportime.gr, η «ερυθρόλευκη» πρόταση προς τον Λάζαρο ξεπερνά τις 500.000 ευρώ ως πάγια, ετήσια, αμοιβή, ενώ με τα μπόνους επίτευξης στόχων το ποσό φτάνει τις επιπλέον 400.000 ευρώ σε βάθος διετίας!

Οι 150.000 ευρώ είναι μπόνους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ενώ προβλέπεται η καταβολή άλλων 50.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου. Το συμβόλαιο θα είναι για τα επόμενα δύο συν ένα χρόνια.

 

Πηγή: Sportime.gr

Δειτε Επισης

«Έντονο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Μάριν, 4 εκατ. ευρώ ζητάει η Κάλιαρι»
Καταγγελία του Σεν Μαξιμέν που απασχολεί τον Ολυμπιακό-«Στη Φενέρ προσπάθησαν να με ντοπάρουν»
Ο Ιμπόρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στη Λεβάντε
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Ολυμπιακός: Συνεχίζει την προσπάθεια για Μίγια
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers εκτός των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης ο Καρέτσας