Τέλος με τις προτάσεις στην Ομόνοια

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής προτάσεων για τη διαχείριση του Συλλόγου, με τις προτάσεις που υπάρχουν να είναι αυτές τον Παπασταύρου και Πογιατζή. 

Αναλυτικά:

Έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής προτάσεων σχετικά με τη λειτουργία του Συλλόγου ή τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Σύλλογος έχει παραλάβει δύο προτάσεις, από τον κ. Σταύρο Παπασταύρου και τον κ. Ρόη Πογιατζή. Θα ακολουθήσει διαδικασία αξιολόγησης και έπειτα θα τεθούν ενώπιον της Έκτακτης Γενικής Συνέλευση, εφόσον προηγουμένως η Καταστατική Συνέλευση υπερψηφίσει την προσθήκη σχετικής πρόνοιας στο Καταστατικό.

Οι προτάσεις βρίσκονται στα Γραφεία του Συλλόγου, για όσα Μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να τις αξιολογήσουν.

Δειτε Επισης

Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα
Αναγέννηση Δερύνειας και Πέγεια δεν πέρασαν τον έλεγχο αδειοδότησης κριτηρίων
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν
Πάει για το πρώτο βήμα στην Ευρώπη η ΑΕΚ με €25 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet