Οι έξι παίκτες της ΑΕΚ που έχουν αγωνιστεί σε τελικό Κυπέλλου
08:55 - 16 Μαΐου 2018

H AEK έχει να εμφανιστεί σε τελικό Κυπέλλου Coca Cola από το 2006. Ωστόσο, έξι ποδοσφαιριστές της έχουν παίξει ξανά σε τελικό.
Το 2016 ο Χουάν Πάμπλο κέρδισε το Κύπελλο Ισραήλ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Το 2011 ο Μόισοφ έχασε στον τελικό Κυπέλλου της Σερβίας με τη Βοϊβόντια, με 2-1 από την Παρτίζαν. Μάλιστα σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του.
Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης έπαιξε σε τρεις τελικούς Κυπέλλου. Το 2011 και το 2012 κέρδισε το Κύπελλο με την Ομόνοια – μάλιστα το 2011 αποκρούοντας πέναλτι στη «ρωσική ρουλέτα» - ενώ το 2016 έχασε από τον Απόλλων στο Τσίρειο.
Ο Βινσέν Λαμπάν έπαιξε σε δυο τελικούς Κυπέλλου. Το 2008 με την Ανόρθωση, που έχασε από τον ΑΠΟΕΛ και το 2014 στη Ρουμανία με την Άστρα (κέρδισε την Στεάουα στα πέναλτι).
Ο Αντωνιάδης έπαιξε στον τελικό του 2014 ΑΠΟΕΛ – Ερμής, σηκώνοντας την κούπα με τους γαλαζοκίτρινους, όπως έκανε και τον επόμενο χρόνο. Το 2016 ο Ρουσιάς μπήκε ως αλλαγή στον τελικό Κυπέλλου του Τσιρείου (Απόλλων – Ομόνοια) με τη φανέλα της Ομόνοιας.