Παρουσιάστηκε ο Βλαχοδήμος από τη Μπενφίκα

Παίκτης της Μπενφίκα και επίσημα είναι από την Παρασκευή ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με τον πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να υπογράφει για πέντε χρόνια και να παρουσιάζεται και επίσημα από το σύλλογο της Πορτογαλίας.

Στην παρουσίαση του Βλαχοδήμου στην επίσημη ιστοσελίδα η Μπενφίκα καλωσορίζει τον Έλληνα γκολκίπερ ενώ υπάρχει και ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter που συνοδεύεται και από ένα βιντεάκι με τις πρώτες στιγμές του Βλαχοδήμου στους "αετούς της Λισσαβόνας".

Μάλιστα όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση ο Βλαχοδήμος επέλεξε να έχει το μικρό του όνομα στη φανέλα "Οδυσσέας" με τον ίδιο να τονίζει: "Διάλεξα το Οδυσσέας στη φανέλα και όχι το Βλαχοδήμος επειδή είναι πιο εύκολο να το αναφέρεις".

Και συνέχισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπενφίκα: "Η Μπενφίκα είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με υπέροχους φιλάθλους, ένα τρομερό γήπεδο και μια ομάδα που είναι μόνιμα στο Champions League. Είναι ένα φανταστικό κλαμπ. Νοιώθω πολύ καλά εδώ".

"Μίλησα με τον Μήτρογλου και μου είπε ότι η Μπενφίκα είναι ένα φανταστικό κλαμπ και θα απολάμβανα την παρουσία μου εδώ". Είπε ο 24χρονος τερματοφύλακας ο οποίος πέρασε και τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Στη συνέχεια γίνεται μια παρουσίαση της έως τώρα καριέρας του από το ξεκίνημα στην Στουτγκάρδη και εν συνεχεία την έλευση του στον Παναθηναϊκό.

Και συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο".

Γίνεται αναφορά πως ο Βλαχοδήμος θα είναι ο τρίτος Γερμανός γκολκίπερ που θα παίξει στην Μπενφίκα με τον ίδιο να δηλώνει: "Θα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Εύχομαι για το καλύτερο".

Κρατώντας τη φανέλα της Μπενφίκα στα χέρια ο Βλαχοδήμος είπε: "Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα σπουδαίο κλαμπ και σε ένα φανταστικό γήπεδο. Ανυπομονώ να παίξω εδώ, είμαι χαρούμενος".

 

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

«Έντονο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Μάριν, 4 εκατ. ευρώ ζητάει η Κάλιαρι»
Καταγγελία του Σεν Μαξιμέν που απασχολεί τον Ολυμπιακό-«Στη Φενέρ προσπάθησαν να με ντοπάρουν»
Ο Ιμπόρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στη Λεβάντε
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Ολυμπιακός: Συνεχίζει την προσπάθεια για Μίγια
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς