Σαλάχ - Φιρμίνο - Μανέ: Η τριάδα με τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν

Σαντιό Μανέ άνοιξε το σκορ για τη Λίβερπουλ στο "Olimpico" κατά τη ρεβάνς του ημιτελικού Champions League ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Έτσι, η τριάδα των Μοχάμεντ Σαλάχ (10), Ρομπέρτο Φιρμίνο (10) και Σαντιό Μανέ (9) αθροίζει 29 γκολ στην τρέχουσα σεζόν της διοργάνωσης. Είναι τα περισσότερα μίας επιθετικής τριάδας σε μία μόνο σεζόν στην ιστορία του Champions League.

Άφησε πίσω της την τριάδα των Κριστιάνο Ρονάλντο - Γκάρεθ Μπέιλ - Καρίμ Μπενζεμά με 28 γκολ αθροιστικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης της σεζόν 2013-2014, την αντίστοιχη των Λιονέλ Μέσι - Νεϊμάρ - Λουίς Σουάρες με 27 γκολ για την Μπαρτσελόνα της σεζόν 2014-2015 κι εκείνη (επίσης των "μπλαουγκράνα") των Ριβάλντο - Πάτρικ Κλάιφερτ - Λουίς Ενρίκε με 23 γκολ της σεζόν 1999-2000.

Οι δύο πρώτες (Κριστιάνο Ρονάλντο - Γκάρεθ Μπέιλ - Καρίμ Μπενζεμά  και Λιονέλ Μέσι - Νεϊμάρ - Λουίς Σουάρες) πανηγύρισαν και την κατάκτηση του τίτλου, με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Εκείνη των Ριβάλντο - Πάτρικ Κλάιφερτ - Λουίς Ενρίκε, σταμάτησε στα προημιτελικά.

 

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Οι πέντε ποδοσφαιριστές που ζήτησαν να αποχωρήσουν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Πρόστιμα σε Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Λιόν λόγω παραβίασης του Financial Fair Play από την UEFA
Το μήνυμα του Μουρίνιο για τον χαμό του Ζότα-«Ένα δράμα που κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει»
Το Σάββατο η κηδεία του Ντιόγκο Ζότα-Ξαγρύπνια την Παρασκευή σε εκκλησάκι
Σοκ στο αγγλικό ποδόσφαιρο-Ένταλμα σύλληψης του Τόμας Πάρτι για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Το ασπρόμαυρο εξώφυλλο της «A Bola» μετά τον θάνατό του Ζότα και του αδερφού του
Συγκλονίζει ο Σαλάχ για Ζότα-«Οι συμπαίκτες έρχονται και φεύγουν αλλά όχι έτσι...»
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε σε δάκρυα ο Χέντερσον μπροστά από το σημείο μνήμης του Ζότα στο Άνφιλντ
Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμουέλε Ρίτσι από την Τορίνο
Η Ίντερ έχει τα χέρια της δεμένα και η Μπαρτσελόνα το γνωρίζει