Μνήμες Χαραλαμπίδη και Οκκά κόντρα στην Ιορδανία

Δεκατρία σχεδόν χρόνια πριν, στις 26 Μαρτίου του 2005, η Εθνική Κύπρου υποδέχθηκε σε φιλικό αγώνα στο ΓΣΖ την Εθνική Ιορδανίας.

Η Εθνική μας πήρε τη νίκη με 2-1 από τέρματα που σημείωσαν στο πρώτο ημίχρονο οι Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και Γιάννος Οκκάς.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Αντώνη Γιωργαλλίδη, Λουκά Λουκά, Λάμπρο Λάμπρου, Κωνσταντίνο Μακρίδη, Σίμο Κρασσά, Γιάννη Οκκά, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Μαρίνο Σατσιά, Μάριο Ηλία και Αλέξη Γαρπόζη.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Νίκος Παναγιώτου, Στέλιος Οκκαρίδης, Χρύσης Μιχαήλ, Στάθης Αλωνεύτης και Γιασεμάκης. 

*Στη φωτογραφία, η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο αγώνα της 26ης Μαρτίου 2005 με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Δειτε Επισης

Απάντηση ΑΕΚ σε Παπασταύρου: «Η σύγκριση μεταξύ δύο ανόμοιων φάσεων είναι επιεικώς αδικαιολόγητη»
Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και παίζουν ρέστα στην Αρένα Ομόνοια και ΑΕΚ
Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»