Ο Γουίλ Σμιθ θα ερμηνεύσει το τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου

O πασίγνωστος τραγουδιστής, ηθοποιός και παραγωγός Γουίλ Σμιθ θα αποτελέσει τον πρωταγωνιστή του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, από καλλιτεχνικής άποψης.

Ο 49χρονος Αμερικανός επελέγη να ερμηνεύσει το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης της Ρωσίας, μαζί με ακόμα δύο γνωστούς καλλιτέχνες, τον Αμερικανό Νίκι Τζαμ και την Κοσοβάρα Έρα Ιστρέφι.

Η ιστοσελίδα "Vibe" που έβγαλε πρώτη το θέμα αναφέρει ότι Σμιθ και Τζαμ είναι οι βασικοί συντελεστές του τραγουδιού, με την Ιστρέφι να συμμετέχει. Σύμφωνα με τον κολομβιανό ραδιοφωνικό σταθμό "W Radio" που αναφέρθηκε από τους πρώτους στο θέμα, Τζαμ και Ιστρέφι βρίσκονται στη Βουδαπέστη όπου έβαλαν τις τελευταίες "πινελιές" στο τραγούδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Στο παρελθόν, επίσημα τραγούδια Παγκοσμίων Κυπέλλων όπως το "Waka Waka" της Σακίρα για το 2010, το "La Copa de la Vida" του Ρίκι Μάρτιν για το 1998 ή το "Boom" της Αναστέισια για το 2002 έκαναν μεγάλη επιτυχία.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Ο γιατρός του Ζότα αποκάλυψε τις τελευταίες του στιγμές-«Ταξίδεψε νύχτα για να αποφύγει τη ζέστη»
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γκίτενς στην Τσέλσι η Ντόρτμουντ
Η Νιούκαστλ κατέθεσε πρόταση 65 εκατομμυρίων στη Νότιγχαμ για τον Ελάνγκα
Στην Ισπανία οι γονείς του Ζότα για να αναγνωρίσουν τις σορούς των παιδιών τους-Τα ερωτήματα για το θανατηφόρο
Το συγκλονιστικό βίντεο της Λίβερπουλ για τον Ζότα-«Το παλικάρι μας από την Πορτογαλία, για πάντα»
Το Σάββατο η κηδεία του Ζότα-Θα προηγηθεί αγρυπνία στην πόλη που παντρεύτηκε τη σύντροφό του
Αποσύρει το «20» στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Ντιόγκο Ζότα... Από τη χρονιά-όνειρο με την Λίβερπουλ στο τραγικό τέλος μέσα στην φλεγόμενη Lamborghini
Φορτισμένο κλίμα έξω από το Άνφιλντ-Εκατοντάδες φίλοι της Λίβερπουλ αποτίουν φόρο τιμής στον Ζότα (pics)