Πρωταθλήτριες οι μικρές της Νέας Σαλαμίνας

Τεράστια επιτυχία για τη Νέα Σαλαμίνα. Η ιστορική ομάδα της Αμμοχώστου έχει μέλλον και στο γυναικείο τμήμα. Οι  μικρές «ερυθρόλευκες» του ακούραστου τεχνικού Ηλία Μιχαηλίδη, είναι από την Κυριακή 20 Μαϊου 2018 πρωταθλήτριες στην κατηγορία U 14 Γυναικών αφού στους τελικούς κέρδισαν την Ανόρθωση Πετόσφαιρα με 2-1 σετ (20-25, 28-26, 16-14) στο γυμνάσιο Αγ.Νεοφύτου και με 2-0 σετ (25-20, 25-22) μέσα στο Θεμιστόκλειο.

Ο καθοριστικός αγώνας έγινε στο «Θεμιστόκλειο» παρουσία 450 φιλάθλων. Τις απονομές των μεταλλίων και τροπαίων έκαναν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠΕ Γιάννος Προκοπίου μαζί με τον Πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας Δρ Σίμο Ιωάννου με την βοήθεια νεαρών εθελοντριών των δύο ομάδων.

Ο τίτλος της πρωταθλήτριας U14 παγκορασίδων πανηγυρίστηκε έντονα από τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας. Για πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου τμήματος του συλλόγου κερδίζει ένα τίτλο.

Δειτε Επισης

Δήλωση «βόμβα» από Στέφανο Τσιτσιπά-«Ίσως σταματήσω το τένις, δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω έτσι»
Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Wimbledon
Πρωτόγνωρες εμπειρίες προσφέρει η διεξαγωγή του EuroBasket στην Κύπρο-«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας»
Ο κυπριακός στίβος αποχαιρέτησε την Β kατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων
Μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί της Γελένα Ισινμπάγιεβα-Κινδυνεύει με απαγόρευση εξόδου από τη Ρωσία
Μπογκντάνοβιτς: Αποσύρθηκε από το μπάσκετ
EuroBasket Γυναικών 2025: Η ώρα για την στέψη σε ένα... remake του προηγούμενου τελικού
«Δεν ήθελα να κερδίσω απλά, ήθελα να τους διαλύσω, να τους ρίξω 40 πόντους»
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο χωρίς καν να πατήσει στη βαλβίδα
Άπιαστος στην Αυστρία και pole position για τον απίθανο Νόρις-Έκλεψαν την παράσταση Μπορτολέτο και Λόσον