«Μέσα σε μία εβδομάδα πανηγυρίσαμε και ανανέωσα το συμβόλαιό μου»

Για άλλον ένα χρόνο στην ΑΕΚ θα παραμείνει ο Νταβίντ Καταλά, ο οποίος δηλώνει ευχαριστημένος μιας και μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ήρθε και η ανανέωση του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση:
«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας David Catala για ακόμη ένα χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2019.
 


 
Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία.
 «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος. Μέσα σε μία βδομάδα πανηγυρίσαμε το Κύπελλο με όλη την οικογένεια της ΑΕΚ και σήμερα ανανέωσα το συμβόλαιο μου. Είμαι πολύ ευγνώμων που εξακολουθούν να με εμπιστεύονται να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Είναι ευχαρίστηση μου που συνεχίζω και θα δίνω τα πάντα για την ομάδα. Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα άλλο παρά μόνο δουλειά και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως κάνω από την πρώτη μου μέρα στην ΑΕΚ. Έχω την ίδια φιλοδοξία όπως την πρώτη μου χρονιά στην ομάδα και υπόσχομαι δουλειά και συνεργασία με τους συμπαίκτες μου, την ομάδα, τον κόσμο για να μπορέσουμε να έχουμε ακόμη μία πετυχημένη σεζόν», δήλωσε αμέσως μετά τις υπογραφές ο εμβληματικός αρχηγός».
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου