ΑΠΟΕΛ: Αποχαιρέτισε τρεις πρωταθλητές!

Μετά τις προσθήκες ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε και το κεφάλαιο των αποχωρήσεων ενημερώνοντας μέσω του επίσημου λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τον τερματισμό της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές.
 
«Ο ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί θερμά τον Roberto Lago για την διετή μας συνεργασία. Ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε ότι η συνεργασία μας ολοκληρώνεται στις 31/05. Πανηγυρίσαμε μαζί, 2 πρωταθλήματα, 1 παρουσία μέχρι τους 16 του UEL και 1 παρουσία σε όμιλο του UCL. Καλή συνέχεια στην καριέρα του», ανέφερε η χρονικά πρώτη ανάρτηση, την οποία ακολούθησε λίγο αργότερα η παρακάτω.
 
«Ο ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί ταυτόχρονα τους Αγκουστίν Φαρίας και Ραούλ Γκουτίνιο, με τους οποίους ολοκληρώθηκε η συνεργασία δανεισμού για ένα χρόνο. Τους αποχαιρετάμε ως πρωταθλητές. Έκαναν επίσης το ντεμπούτο τους στους ομίλους του UCL. Καλή συνέχεια».
 

Δειτε Επισης

Παρελθόν και επίσημα από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου
Στα βαθιά η ΑΕΚ-Κληρώθηκε με την Παρτιζάν στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Θέλει να κάνει το μπαμ με Ελ Αραμπί και Αϊτόρ ο Πανιώνιος
Αποχωρεί από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου
Η ΑΕΚ μαθαίνει αντίπαλο στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Αρχίζουν τα έργα ανακαίνισης του οικήματος του ΑΠΟΕΛ
«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ