Είπε «όχι» σε 150 εκατ. ευρώ για αστέρι της η Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συνηθίσει τους οπαδούς της στις μεγάλες αγορές όμως την ίδια ώρα δείχνει να εμπιστεύεται και να επενδύει και στα "δικά της παιδιά", στους γηγενείς, και ο Μάρκο Ασένσιο είναι μία από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Οράσιο Γκαχιόλι, οι "μερένγκες" είχαν δύο εξαιρετικές προτάσεις για τον Ισπανό διεθνή μεσοεπιθετικό από το Νησί, όμως προτίμησαν να πουν "όχι" από τη στιγμή που τον θεωρούν βασικό γρανάζι στη μηχανή του Ζινεντίν Ζιντάν.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε δύο προτάσεις για τον Μάρκο Ασένσιο, ήταν διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι και 150.000.000 ευρώ όμως ο σύλλογος αρνήθηκε.

Μπορείτε να καταλάβετε πως πρόκειται για δύο αγγλικούς συλλόγους, επειδή εκείνο μπορούν να προσφέρουν τόσο μεγάλα ποσά", δήλωσε ο μάνατζερ του Ασένσιο, με τον παίκτη να κοστίζει στους Μαδριλένους μόλις 3.500.000 ευρώ όταν επέστρεψε το 2016 στο "Μπερναμπέου" μετά από έναν χρόνο δανεικός στην Εσπανιόλ και να έχει τώρα ρήτρα ύψους 700.000.000 ευρώ.

Στην ίδια συνέντευξη, που παραχώρησε στο "Cadena Ser", ο ατζέντης του Ασένσιο ομολόγησε πως η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να αποκτήσει τον παίκτη όμως άργησε πολύ και έτσι ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν εκείνος που έσπευσε και τον "έκλεισε".

Δειτε Επισης

Σε δημοπρασία η «Χρυσή Μπάλα» του Μαραντόνα από το Μουντιάλ του 1986
Τάσεις επιστροφής στη Γιουνάιτεντ από τον Μουρίνιο
Βόμβα μεγατόνων από τον Τουμέρ Μετίν-«Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα»
Δίνει τον Λουκάκου για να πάρει τον Οσιμέν Τσέλσι
Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ, παραμένει η αφαίρεση των τεσσάρων βαθμών
Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής της Μαλαισίας μετά από επίθεση με καυστικό υγρό
Τεν Χαγκ μετά τη συντριβή από την Κρίσταλ Πάλας-«Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Γιουνάιτεντ»
Μάχη για τον τελικό-Παρί για ανατροπή και Ντόρτμουντ για το όνειρο
Η αποκάλυψη του Μπέλιγχαμ για τον Ζιντάν-«Ρωτούσα τον πατέρα μου ποιος είναι αυτός»
Είπε το «ναι» στην Μπάγερν Μονάχου ο Τεό Ερναντέζ