Η UEFA επικύρωσε το διορισμό Κούμα

Η παρουσία της ΚΟΠ στα ψηλότερα δώματα της ιεραρχίας του Ευρωπαϊκού και του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου γίνεται ακόμη πιο έντονη.

Μετά από απόφαση της της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA που συνεδρίασε στο Κίεβο, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας ορίστηκε στο Συμβούλιο της FIFA με θητεία μέχρι το 2019.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό διορισμό για τον κ. Κούμα, ο οποίος να θυμίσουμε ότι το 2017 διορίστηκε από την UEFA στο Διοικητικό Συμβούλιο της Team AG που είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League και του Europa League καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο της CAA Eleven που είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων των Εθνικών Ομάδων.

Δειτε Επισης

Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα