Eίχε οικονομικά προβλήματα, έγινε βαποράκι για 300 ευρώ και κατέληξε Κεντρικές

Τέσσερα χρόνια φυλάκιση στον Ανδρέα Παναγιώτου από τη Λεμεσό επέβαλε χθες το Κακουργιοδικείο Λάρνακας για μεταφορά περίπου δύο κιλών μαριχουάνας.

Ο 27χρονος ο οποίος δεν ήταν μέλος οποιασδήποτε σπείρας, αλλά κλήθηκε στοχευμένα αφού η οικονομική του κατάσταση ήταν στη χειρίστη κατάσταση να μεταφέρει τα ναρκωτικά στη Λεμεσό έναντι του ποσού των 300 ευρώ.

Ο καταδικασθείς αφού δέχθηκε να τα μεταφέρει όπως ακούστηκε στο δικαστήριο πήγε με το αυτοκίνητο του στη Χοιροκοιτία, τα παρέλαβε από ανοιχτό χώρο και τον ενημέρωσαν ότι θα λάμβανε οδηγίες για την τοποθεσία που θα τα παρέδιδε στη Λεμεσό.
 
Την ίδια ώρα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών αξιολόγησε πληροφορίες για ύποπτο όχημα που μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και ανέκοψε το όχημα του Παναγιώτου για έλεγχο στον κυκλικό κόμβο Ζυγίου.
 
Εντός του οχήματος εντοπίστηκε νάιλον σακούλι σκουπιδιών το οποίο σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» περιείχε  δύο πλαστικές συσκευασίες οι οποίες ήταν κλειστές αεροστεγώς και περιείχαν τα ναρκωτικά.
 
Στην απόφαση του το δικαστήριο τόνισε μεταξύ άλλων ότι «όχι μόνο οι έμποροι αλλά και όσοι τους υποβοηθούν στο εγκληματικό τους έργο, είτε με τη διακίνηση, είτε με κάθε άλλο τρόπο, σπέρνουν μέσα στην κοινωνία τον όλεθρο, την καταστροφή και την απόγνωση.

Στην υπό κρίση υπόθεση, ο κατηγορούμενος αποτέλεσε συνδετικό κρίκο στην αλυσίδα διακίνησης ναρκωτικών».

Ο 27χρονος καταδικάστηκε τελικά σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών από το Κακουργιοδικείο.
 

Δειτε Επισης

Δεν θα παίξει στη Ρώμη ο Τζόκοβιτς-Με δύο παιχνίδια στο χώμα πάει στο Roland Garros
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό-Εκτός ο Φουρνιέ στο Game 3 με Ρεάλ
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Επέμβαση στο γόνατο και τέλος η σεζόν για Ρούντιγκερ
Το θαύμα της Ρέξαμ-Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς ονειρεύεται την Premier League και... τον Τζέιμι Βάρντι
Τι είπε γα τις αλλαγές στην εμφάνισή του ο Γιαμάλ-«Δεν συγκρίνομαι με τον Μέσι, φτιάχνω τον δικό μου δρόμο»
Συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας οπαδός έπειτα από τα επεισόδια στο Πανιώνιος-Καλαμάτα
Φαβορί η Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τροπαίου-Oι πιθανότητες των ομάδων
Εκτοξεύτηκαν τα χρέη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, μειώθηκαν για ΑΕΛ και Απόλλωνα-Στη δημοσιότητα οι οφειλές των ομάδων