Το τρομερό ποσό που ζητάει η Ντόρτμουντ για Σωκράτη

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Γερμανία, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Άρσεναλ και της Ντόρτμουντ για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο συνεχίζονται με τη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το Kicker, η Άρσεναλ συνεχίζει να πιέζει για την απόκτηση του Έλληνα στόπερ, ο οποίος δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπορούσια.

Οι «Κανονιέρηδες» έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 15 εκατομμύρια ευρώ, όμως σύμφωνα με το γερμανικό δημοσίευμα η Ντόρτμουντ προσπαθεί να πάρει κάτι περισσότερο για να πει το «ναι».

Η Ντόρτμουντ φέρεται να ζητάει το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ για να αφήσει τον Παπασταθόπουλο να πάει στην Άρσεναλ με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται.

Δειτε Επισης

Χρυσή σεζόν για Λίβερπουλ με τζίρο-ρεκόρ!
Λάτσιο και Μπολόνια έχασαν έδαφος στην κούρσα της τετράδας
Η Μπαρτσελόνα διαδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο θρόνο του UEFA Youth League
Μarca: Ο Κάρλο Αντσελότι συμφώνησε με την Εθνική Βραζιλίας
Βοσνία: Πέναλτι σκάνδαλο και αποχώρηση ομάδας (vid)
Ο Κλοπ συνεχάρη τη Λίβερπουλ και εξέφρασε την πίστη του στον Σλοτ: «Χαρούμενος για τον τίτλο, αισιοδοξος για το μέλλον»!
Η Ίντερ καταρρέει τη στιγμή που κρίνονται όλα
Οικογενειακές στιγμές για τον Λιονέλ Μέσι δίπλα στην Αντονέλα και τον γιο τους, Ματέο
Πέτρα του σκανδάλου η Ντιλέτα Λεότα-Σύζυγος πρώην ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους λέει ότι τον φλέρταρε
Η Νάπολι πήρε κεφάλι στην κούρσα του τίτλου με υπογραφή ΜακΤόμινεϊ