Ξεκαρδιστικός Μπεμπέ: «Με τρόμαξαν όταν ήρθα στην Κύπρο, ο μισθός αύριο-αύριο έλεγαν»

Για τη ζωή του στην Κύπρο μίλησε μεταξύ άλλων ο πρώην ποδοσφαιριστής των ΑΕΛ, Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, Λουτσιάνο Μπεμπέ, στο πλαίσιο της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ, «Μία βαλίτσα γεύσεις».
 
Για την πιο αστεία στιγμή: «Παίζαμε εναντίον του ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο. Δεν μιλούσα καλά αγγλικά, πήγα να παραπονεθώ και του λέω: «Referre you again» και μετά άρχισα να μιλάω στα πορτογαλικά. Ο Μαντούκα και άρχισαν να γελούν και να με πειράζουν γιατί ήταν μία αστεία κατάσταση».
 
Η πρώτη λέξη που έμαθε στην Κύπρο: «Αύριο. Όλοι έλεγαν αύριο, αύριο. Οι άνθρωποι με τρόμαξαν εδώ όταν ήρθα. Ο μισθός αύριο έλεγαν. Αύριο, αύριο. Ήταν πολύ αστείο. Αυτή ήταν η πρώτη λέξη που έμαθα στα ελληνικά».
 
Για τη ζωή στην Κύπρο: «Πριν έρθω στην Κύπρο οι φίλοι μού έλεγαν ότι η Κύπρος είναι πολύ όμορφη χώρα. Ο κόσμος είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και έτσι αποφάσισα να έρθω. Έτσι ήρθα και δεν το έχω μετανιώσει. Είχα πολλές και σπουδαίες στιγμές εδώ. Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη, εγώ είμαι ευτυχισμένος. Ευχαριστώ το Θεό που ήρθα στην Κύπρο».
 
Διαβάστε επίσης:
 

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου
Οι τρεις πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Super Cup
Έκλεισε Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του