Με τεράστιο ποσοστό πέρασε η πρόταση Παπασταύρου

Σε νέα εποχή περνά η Ομόνοια καθώς στην καταστατική συνέλευση ψηφίστηκε η παραχώρηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιρικού τμήματος σε τρίτους, ενώ λίγο αργότερα στην Γενική Συνέλευση δόθηκε η εντολή στον Σταύρο Παπασταύρου να αρχίσει δουλειά.
 
Μάλιστα, η πρόταση Παπασταύρου ψηφίστηκε με τεράστιο ποσό στην ψηφοφορία. Από τα μέλη που έδωσαν το παρών τους, τα πλείστα έδωσαν την έγκρισή τους στον επενδυτή.
 
Το ποσοστό των θετικών ψήφων έφτασε το 97%, με μόνο 10 μέλη να ψηφίσουν κατά της πρότασης. Οι θετικοί ψήφοι ήταν 489.
 
H ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος ενημερώνει πώς τα Μέλη του, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση, υπερψήφισαν την πρόταση που έχει καταθέσει ο κ. Σταύρος Παπασταύρου για διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος και εξουσιοδότησαν το Διοικητικό Συμβούλιο να προχωρήσει στην υλοποίησή της.

Ψήφισαν: 504
Υπέρ: 489 (97%)
Κατά: 10 (2%)
Αποχή: 5 (1%)

 

Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον Αλέχο του ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Η εγκύκλιος για το νέο πρωτάθλημα γυναικών-Η ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία
Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος