Πάβελ Περγκλ, ο τρίτος Τσέχος αυτόχειρας σ' ένα χρόνο

Για άλλη μια φορά το τσέχικο ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια ενός ποδοσφαιριστή. Του 40χρονου Πάβελ Περγκλ, ο οποίος αυτοκτόνησε, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Ο ποδοσφαιριστής είχε χτίσει την καριέρα του στη Σπάρτα Πράγας, με την οποία αγωνίστηκε και στους ομίλους του Champions League.

Παρότι ο Περγκλ παρουσιαζόταν χαρούμενος, έχοντας πριν από ένα χρόνο γίνει πατέρας μίας κόρης, έβαλε "άδοξα" τέλος στη ζωή του, όντας ο τρίτος σε διάστημα ενός μόλις έτους.

Το κακό άρχισε τον Απρίλιο του 2017 με τον Φράντισεκ Ραϊτόραλ ν' αυτοκτονεί στα 31 του χρόνια, συνεχίστηκε έναν μήνα αργότερα με τον Ντέιβιντ Μπιστρόν να πράττει το ίδιο.

Να θυμίσουμε ότι ο αυτόχειρας πέρασε ενάμιση χρόνο και στη Κύπρο, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ τελευταία φορά αγωνίστηκε το 2017 στο πρωτάθλημα τέταρτης εθνικής της Ελβετίας.

 

Πηγή: www.contra.gr

Δειτε Επισης

Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κωστή
Απίστευτες αποδόσεις στους επαναληπτικούς Κυπέλλου με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Πρόταση του Άρη για απόκτηση του Μπα, απορρίφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ»
Βγαίνει σήμερα το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου
«Ίσως να είναι κακό που είναι κουμπάρος μου ο Κούμας, όταν κάθεσαι σε μια καρέκλα δεν είναι μόνο για να τη γεμώνεις»
Αποφάσισε τον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ο ΚΟΑ
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες των ημιτελικών του κυπέλλου
Εμπάργκο μεταγραφών στον ΑΠΟΕΛ-Ανοιχτές 19 υποθέσεις για κυπριακές ομάδες