ʼρους: Η μεγάλη επιστροφή!

«Ο ατζέντης μου δουλεύει σκληρά για μια επιλογή από το εξωτερικό, ελπίζω να βρει κάτι. Ίσως να κοιτάζει και στο Ισραήλ. Η προτίμησή μου είναι το εξωτερικό, αλλά δεν αποκλείω τίποτε», δήλωνε σε δημοσιευθείσα σήμερα συνέντευξή του σε ισραηλινό Μ.Μ.Ε. (διαβάστε την εδώ) ο Άριελ Άρους και, όπως αποδεικνύεται, η αναφορά στην περίπτωση επαναπατρισμού του δεν ήταν τυχαία!

Ο 30χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, προετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του στα πατρώα εδάφη, καθώς είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τη Μακάμπι τελ Αβίβ, την πρώην ομάδα του Τζόρντι Κρόιφ!

Ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης έχει λάβει ήδη εγγύηση ότι υπολογίζεται για βασικός, ενώ στο συμβόλαιό του θα μπει και ρήτρα, με την οποία μπορεί να αποχωρήσει (καταβάλλοντας ένα συμφωνημένο αντίτιμο), αν μέσα στον ερχόμενο μήνα (Ιούνιο) δεχτεί ικανοποιητική για τον ίδιο προσφορά από σύλλογο ενός εκ των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!

Ο Άρους, ο οποίος έχει έλθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τη Μακάμπι, πρέπει να πάρει την τελική απόφασή του εντός 24 ωρών. Αν είναι θετική, η Μακάμπι θα γίνει ο τέταρτος σταθμός του (μετά τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Μακάμπι Νετάνια και Χάποελ τελ Αβίβ) στο Ισραήλ, από το οποίο υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι ήθελε διακαώς να φύγει, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο τόνιζε πόσο του είχαν κοστίσει σε προσωπικό επίπεδο τα δύσκολα χρόνια στην πατρίδα του και ότι δεν επεδίωκε την επιστροφή του.

Τώρα βρίσκεται πλέον πολύ κοντά σε αυτήν και, αν επισημοποιηθεί, είναι πιθανόν να ανακοινωθεί στην αυριανή συνέντευξη Τύπου της Μακάμπι τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστεί ο νέος προπονητής της ομάδας, Βλάνταν Ίβιτς.

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου