«Καρφιά» για Τσίρειο: «Ντροπή τους, περιμένουμε από το 2002»

Για την κατάσταση του Τσιρείου και την αναβάθμιση του φωτισμού του Σταδίου μίλησε ο Πρόεδρος του ΓΣΟ Νεοκλής Θωμά στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά:

Αρχικά ανέφερε:

«Διερωτούμαι αν είναι τρόπος συμπεριφοράς αυτός, να επικοινωνούν με τα ΜΜΕ της εταιρείας και να λένε αυτά που λένε. Μας πλησίασαν αυτοί οι κύριοι, μας έκαναν μια προσφορά όμως δεν ήταν ολοκληρωμένη. Μας έστειλαν στοιχεία, τα δώσαμε σε μηχανολόγο μηχανό και του είπαμε να μας κάνει εισήγηση στο συμβούλιου. Αφού την είδε, μας ανέφερε πως είχε πολλές αδυναμίες και ελλήψεις. Τα στοιχεία που τους έχουν δώσει είναι ατελής. Δεν έδωσαν ποτέ ολοκληρωμένη προσφορά. Δεν μα έδωσαν ποτέ συγκεκριμένη εγγύηση».

Για το αν υπάρχει συγκεκριμένο κόστος:

«Έχω μιλήσει το θέμα με τον πρόεδρο του Απόλλωνα και είπαμε όταν έχουμε συγκεκριμένο κόστος θα πάμε στον πρόεδρο του ΚΟΑ. Είναι ντροπή τους να λένε αυτά που λένε. Στη τελευταία συνεδρίαση του ΓΣΟ τα συζητήσαμε».

Για το πρόβλημα του Τσιρείου:

«Αφού το πρόβλημα αναφέρουν πως είναι και το στέγαστρο, αυτοί ξέρουν το κόστος ενώ εμείς όχι. Πως να πάμε να ζητήσουμε συμπαράσταση από τον ΚΟΑ με ένα άγνωστο κόστος επιδιόρθωσης των προβλημάτων. Δε το νομίζω ότι έπρεπε να γίνει όλη αυτή η αναστάτωση επειδή δεν απαντήσαμε στην πρόταση που μας έγινε άμεσα και απαντήσαμε μετά από κάποιες μέρες. Ο ΓΣΟ ενδιαφέρεται περισσότερο για το σπίτι του. Είμαστε και σε άλλη μελέτη όμως δεν πρόκειτε να αναφερθώ περισσότερο».

Για τη στάση της κυβέρνησης:

«Δεν δέχθηκε η κυβέρνηση τους μελετετητές που προτείναμε και αναγκαστήκαμε να συνεργαστούμε με άλλους. Οι μελέτες μας έχουν κατατεθεί και στη κυβέρνηση και στον ΚΟΑ. Ο ΓΣΟ έχει διορίσει και επιτροπή παρακολούθησης για αυτό το θέμα».

Για το θέμα του φωτισμού:

«Για να γίνει μια σωστή δουλειά στο θέμα του φωτισμού πρέπει να γίνει παράλληλα με τη συντήρηση του γηπέδου. Έχουμε υποβάλει 3 φορές τις μελέτες, αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο, δεν μπορούμε να τα κάνουμε εμείς».

Για το ότι περιμένει αρκετά χρόνια ο ΓΣΟ:

«Ο Κυριάκος Παπαχαραλάμπους, όταν το εξήγγειλε το 2002 είπε ότι «φέτος είναι η χρονιά της Λεμεσού» και ακόμη περιμένουμε. Όλα είναι μέσα στην μελέτη που γίνονται τώρα. Ουδέποτε εφησυχάσαμε εμείς και πάντα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Δειτε Επισης

Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο