Tα ονόματα για τη θέση του Ζιντάν στην Ρεάλ

H παραίτηση του Γάλλου προπονητή ήταν... βόμβα και πλέον οι Μαδριλένοι πρέπει να αναζητήσουν και να βρουν άμεσα τον διάδοχό του. 

Η προσπάθεια της διοίκησης, όπως όλα δείχνουν, θα επικεντρωθεί σε ένα πρόσωπο: κι αυτό δεν είναι άλλο από τον Αργεντινό τεχνικό της Τότεναμ, ο οποίος μπορεί μόλις πριν από μερικές εβδομάδες να ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο μέχρι το 2023, αλλά ο δρόμος προς τη Μαδρίτη είναι ορθάνοιχτος! 

Κι αυτό διότι στο συμβόλαιο του Ποκετίνο με την Τότεναμ υπάρχει ειδική ρήτρα που αναφέρει ότι ο 46χρονος τεχνικός μπορεί να αποχωρήσει χωρίς (νομικά) προβλήματα, αν δεχθεί πρόταση από τη «βασίλισσα». 

Αυτό σημαίνει ότι οι Άγγλοι δεν μπορούν να βάλουν εμπόδιο στη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ποκετίνο ακούγεται για τον πάγκο της Ρεάλ. 

Υπάρχουν και άλλοι τρεις υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων: πρόκειται για τον Γκούτι, ο οποίος είναι τώρα προπονητής στη δεύτερη ομάδα και θα επιλεγεί αν η διοίκηση αποφασίσει να ακολουθήσει το μοντέλο Ζιντάν, δηλαδή έναν παλαίμαχο παίκτη της με εμπειρία στις μικρές ομάδες της. 

Ακούγεται, επίσης, ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αποχώρησε από την Τσέλσι, αλλά και ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος έφυγε από την Άρσεναλ μετά από 22 χρόνια. 

 

Πηγή: www.sdna.gr

Δειτε Επισης

Το ασπρόμαυρο εξώφυλλο της «A Bola» μετά τον θάνατό του Ζότα και του αδερφού του
Συγκλονίζει ο Σαλάχ για Ζότα-«Οι συμπαίκτες έρχονται και φεύγουν αλλά όχι έτσι...»
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε σε δάκρυα ο Χέντερσον μπροστά από το σημείο μνήμης του Ζότα στο Άνφιλντ
Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμουέλε Ρίτσι από την Τορίνο
Η Ίντερ έχει τα χέρια της δεμένα και η Μπαρτσελόνα το γνωρίζει
Η Μπιλμπάο ανανέωσε με τον Νίκο Γουίλιαμς έως το 2035
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Ο γιατρός του Ζότα αποκάλυψε τις τελευταίες του στιγμές-«Ταξίδεψε νύχτα για να αποφύγει τη ζέστη»
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γκίτενς στην Τσέλσι η Ντόρτμουντ