ΑΠΟΕΛ: Ξεπέρασε τον Ιβάν ο Μπαλταζάρ!

Το χθεσινό νικηφόρο πέρασμα από το «Τσίρειο» έχει φέρει τον ΑΠΟΕΛ μόλις ένα βήμα από το ιστορικό επίτευγμα της κατάκτησης έξι πρωταθλημάτων στη σειρά. Το 2-1 την ΑΕΛ, ωστόσο, χάρισε ήδη μια άλλη ιστορική επίδοση στους «γαλαζοκιτρίνους».

Για πρώτη φορά από την καθιέρωση της β’ φάσης του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές νίκες (Ομόνοια 4-1, ΑΕΚ 3-1, Απόλλων 2-1, ΑΕΛ 2-1) ξεπερνώντας την προηγούμενη κορυφαία επίδοσή του που ήταν τρεις συναπτές επιτυχίες (σ.σ. την είχε πιστωθεί τις περιόδους 2008/09, 2010/11, 2013/14 και 2015/16).

Μέσα σε μόλις έξι παιχνίδια του στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων» ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ξεπέρασε τους Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Γιώργο Δώνη και Τιμούρ Κετσπάγια που είχαν φτάσει ως το «3Χ3» και με μια νίκη απέναντι στην Ανόρθωση μπορεί να διευρύνει αυτό το ιστορικό επίτευγμά του συνδυάζοντάς το και με τον πρώτο τίτλο πρωταθλητή στην προπονητική του καριέρα.
 

Δειτε Επισης

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Ανακοίνωσε τον Λούκα Μπόγκνταν η ΑΕΛ
Η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε την απόκτηση του Κοτάρσκι
Ο ΚΟΑ περνά στην πρακτική εφαρμογή του προγράμματος «Start to Talk Cyprus»
Απαντά στον ΠΑΣΠ ο ΚΟΑ-«Με αμέτρητες δηλώσεις του ο Νεοφυτίδης, απαξιώνει και ειρωνεύεται εργολαβικά»
Στον Αρχάγγελο ο Μαρκίνιος, πόζαρε δίπλα στον Ελ Αραμπί (pic)
ΠΑΣΠ: Διευκολύνσεις για έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή σε κάθε ομάδα
Τελειωμένη για τους Κροάτες η μεταγραφή του Ίβουσιτς στη Χάιντουκ Σπλιτ
O ΠΑΟΚ καλεί το ταλεντάκι της Ομόνοιας Κωνσταντίνο Αγγελίδη
Στη Σερβία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Δίνει έξι φιλικά, τα δύο ντέρμπι