Υπονοούμενα από Απόλλωνα: «Έχουν μεσολαβήσει ορισμένα γεγονότα, ο νοών νοείτω»

Υπονοούμενα άφησε στις δηλώσεις του στον Active ο αναπληρωτής πρόεδρος του Απόλλωνα Φάνης Κιννής, αναφερόμενος στον τελικό του κυπέλλου.

Οι τοποθετήσεις του:
«Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να περιμένουμε. Η τύχη δεν είναι στα χέρια μας, απολέσαμε το πλεονέκτημα που είχαμε και τώρα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να περιμένουμε το αποτέλεσμα των αντιπάλων μας», είπε αρχικά.

«Είμαστε ρεαλιστές και βλέπουμε τα πράγματα πώς πηγαίνουν. Από τη στιγμή που η τύχη δεν είναι στα δικά μας πόδια. Έχουμε μπροστά μας και έναν μεγάλο τελικό, τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε πάρα πολύ. Με το ίδιο σκεπτικό, μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ όλοι εδώ στην Κύπρο πιστεύαμε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε. Γιατί το πιστεύαμε. Με ποιο σκεπτικό από τη στιγμή που μένανε δύο παιχνίδια, θεωρήσαμε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε; Πρέπει να αναρωτηθούμε και να θέσουμε το ερώτημα σε αυτούς που το πιστεύουν αυτό. Έχουμε μπροστά μας και ένα τελικό».
 
«Ένας τελικός πριν από τον οποίο μεσολαβήσει ορισμένα γεγονότα, τα οποία τον έχουν κάνει πολύ σημαντικό. Δεν θέλω να επεκταθώ στα γεγονότα. Ο νοών νοείτω. Σε καμία περίπτωση δεν έχω αναφερθεί στον Ντούσαν Κέρκεζ. Για δικούς μας λόγους θέλουμε να πάρουμε αυτό το κύπελλο όσο τίποτε άλλο. Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ο τελικός είναι στο 50-50. Θέλουμε να κλείσουμε αυτή τη χρονιά που σπάσαμε όλα τα ρεκόρ, με έναν τίτλο».

Δειτε Επισης

Τη Ρουμανία αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική Ανδρών για το Nations League
Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Θα συναντήσουμε μια πολύ φιλόδοξη Κύπρο, μας εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους δύναμη»
Ώρα για ανάσες στην ΑΕΚ και από Δευτέρα… Ανόρθωση
Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Γαλλία στην Κύπρο
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ
Λύση συνεργασία με τους προπονητές τους ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet