Επίσημο φιρμάνι για το πρώτο... απόκτημα της Ομόνοιας

Την πρόσληψη του Άνχελ Γκόμεθ στη θέση του τεχνικού διευθυντή ανακοίνωσε η Ομόνοια, με τον Ισπανό να παραθέτει και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. 

Αναλυτικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Ángel Gómez στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Η χρονική διάρκεια της συνεργασίας είναι δύο χρόνια.

Ο κ. Gomez είναι 41 χρόνων, κατάγεται από την Ισπανία και στο παρελθόν έχει εργαστεί σε παρόμοια θέση στις Barcelona SC και Independiente του Ισημερινού, όπως και στην Espanyol Ισπανίας.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο κ. Gomez ανέφερε:

"Είναι μια ευχάριστη εξέλιξη η συνεργασία με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Κράτησαν αρκετό χρονικό διάστημα οι συζητήσεις. Είχα και άλλες προτάσεις αυτή την περίοδο, ωστόσο ήξερα από την αρχή ότι ήθελα να εργαστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ένας μεγάλος Σύλλογος, με μεγάλη προοπτική. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη ο κ. Παπασταύρου και η Διοίκηση, κάτι που με γέμισε αυτοπεποίθηση. Είναι ευχάριστο ότι μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω με δικές μου ιδέες και δικό μου πλάνο. Πάντοτε επιδιώκω να βρίσκομαι κάπου, που μπορώ να νιώθω χαρούμενος. Έχω ευχάριστο προαίσθημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Προτεραιότητες είναι η πρόσληψη προπονητή, η δημιουργία δυνατής ομάδας και ανάπτυξη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Ειδικά για την Ακαδημία, θα επιδιώξουμε να αποτελεί σημείο αναφοράς. Το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στραμμένο στην ομάδα. Ο κόσμος θα είναι χαρούμενος με τη δουλειά που θα κάνουμε".

Δειτε Επισης

Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»
Μπεργκ ενόψει Ομόνοιας: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στον τελικό»
Σημαντική νίκη για Ομόνοια Αραδίππου και αποφασιστικό βήμα παραμονής
Θρίλερ χωρίς νικητή-Υποβιβάζεται η Νέα Σαλαμίνα
Πήρε μετά από καιρό την νίκη η Καρμιώτισσα
Εκτοξεύτηκαν τα χρέη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, μειώθηκαν για ΑΕΛ και Απόλλωνα-Στη δημοσιότητα οι οφειλές των ομάδων
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ημιτελικό της Πάφου με τον Απόλλωνα