«Καλά έκανε ο Ζιντάν, ο Πέρεθ θα τον απέλυε αν δεν είχε πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο άλλοτε προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Φάμπιο Καπέλο, μίλησε στο Skysports και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για την απόφαση του Ζινεντίν Ζιντάν να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Champions League.

Ο Ιταλός κόουτς τάχθηκε υπέρ της επιλογής του Γάλλου, λέγοντας τα εξής: "Πήρε τη σωστή απόφαση γιατί η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια δεν ήταν τόσο καλή. Ήξερε ότι αν δεν είχε πάρει το Champions League, θα είχε απολυθεί και το ήξερε αυτό εδώ και τρεις μήνες. Οπότε καλά έκανε".

Ο Καπέλο, ο οποίος ήταν στην τεχνική ηγεσία της Βασίλισσας τη σεζόν 1996-1997 και το 2006-2007, πρόσθεσε: "Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πάντα ήθελε να είναι αυτός ο προπονητής. Όταν κέρδιζε η Ρεάλ, χαιρόταν. Όταν έχανε, πάντα κάποιος άλλος έφταιγε. Εγώ πήρα το πρωτάθλημα και μετά με έδιωξε".

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δειτε Επισης

Το ασπρόμαυρο εξώφυλλο της «A Bola» μετά τον θάνατό του Ζότα και του αδερφού του
Συγκλονίζει ο Σαλάχ για Ζότα-«Οι συμπαίκτες έρχονται και φεύγουν αλλά όχι έτσι...»
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε σε δάκρυα ο Χέντερσον μπροστά από το σημείο μνήμης του Ζότα στο Άνφιλντ
Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμουέλε Ρίτσι από την Τορίνο
Η Ίντερ έχει τα χέρια της δεμένα και η Μπαρτσελόνα το γνωρίζει
Η Μπιλμπάο ανανέωσε με τον Νίκο Γουίλιαμς έως το 2035
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Ο γιατρός του Ζότα αποκάλυψε τις τελευταίες του στιγμές-«Ταξίδεψε νύχτα για να αποφύγει τη ζέστη»
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γκίτενς στην Τσέλσι η Ντόρτμουντ