ΒΙΝΤΕΟ: Ένας πιστός οπαδός ανοίγει την καρδιά του – «Η αναπηρία δεν με εμπόδισε…»

Ελάχιστες μέχρι μηδαμινές είναι οι φορές που ένας φίλαθλος θα ταξιδέψει σε γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα και θα έχει στη μνήμη του, αυτόν που καθόταν στη διπλανή του θέση. Εξάλλου, είναι οι φωτοβολίδες, οι κραυγαλέες ευκαιρίες και τα εντυπωσιακά τέρματα, που κερδίζουν το ενδιαφέρον του κάθε αγνού οπαδού που βρίσκεται στην κερκίδα.
 
Την ίδια ώρα ωστόσο που αρκετοί φίλαθλοι γυρίζουν την πλάτη στο κυπριακό ποδόσφαιρο και απομακρύνονται από τα γήπεδα, υπάρχουν και ορισμένοι άνθρωποι ανάμεσα μας που λόγω μιας άτυχης στιγμής στη ζωή τους, η μοίρα τους έφερε να είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικό αμαξίδιο, και το μόνο που ψάχνουν είναι λίγο από τον παλμό της αγαπημένης τους ομάδας.
 
Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο κ. Στέλιος Θεοδώρου, ο οποίος εδώ και δεκαετίες ακολουθεί την ομάδα της καρδιάς του σε κάθε άκρη της Κύπρου. Το πάθος και η αγάπη του για τον αθλητισμό διατήρησαν άσβεστη τη φλόγα μέσα του κόντρα σε κάθε δυσκολία που βρήκε απέναντι του, κάνοντας τον ακόμη πιο δυνατό στη ζωή του, ο οποίος εκτός από πιστός οπαδός φιγουράρει ανάμεσα και στους παγκόσμιους πρωταθλητές παραπληγικών.
 
Ο κ. Στέλιος Θεοδώρου, ανοίγει την καρδιά του αποκλειστικά στην κάμερα της omada.com.cy και εκμυστηρεύεται τα όσα προηγούμενα χρόνια έχει ζήσει στα κυπριακά γήπεδα, τα επιτεύγματα του στον αθλητικό κόσμο των παραπληγικών αλλά και τις δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπος στην καθημερινότητά του.
 
Δείτε το αφιέρωμα που ετοίμασε η ιστοσελίδα μας:

Δειτε Επισης

Πρώτος Κύπριος σκόρερ μετά από 20 χρόνια
Τίμησε τον Παπουλή η Ομόνοια, δάκρυσε μπροστά στον πράσινο κόσμο
Από που αρχίζουν το ταξίδι τους οι τέσσερις Ευρωπαίοι
ΒΙΝΤΕΟ: Στον ουρανό της Λεμεσού το πρώτο πρωτάθλημα του Άρη-Ξέφρενο πάρτι
Στο Conference League η ΑΕΚ, εκτός Ευρώπης ο Απόλλωνας
Ν. Χριστοδουλίδης: Ζούμε στην πράξη αυτό που λέμε και μια φορά ο Άρης
ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ του Λόπες που έβαλε μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ
«Θέλουμε πάτερ οπαδούς και όχι παιδεραστές και ομοφοβικούς»
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι πήρε κεφάλι στο σκορ ο Απόλλωνας
Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον Άρη-Εικόνες από το πράσινο πάρτι