Ομόνοια: «Έκλεισε» τον προπονητή που «κλείνει» τους παίκτες!

Η διαρκώς αυξανόμενη ροή μεταγραφικών στόχων της Ομόνοιας δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνειών. Ο Άνχελ Γκόμεθ είχε βρει τον εκλεκτό του για τη θέση του προπονητή στο «τριφύλλι» και είχε πάρει και τη δική του έγκριση για τους παίκτες που θέλει να ντύσει στα πράσινα.

Η εκτίμηση αυτή επιβεβαιώνεται πλήρως από τις τελευταίες πληροφορίες, κατά τις οποίες η Ομόνοια έχει προφορική συμφωνία με τον νέο της τεχνικό. Ο τελευταίος λέγεται πως είναι νεαρός και φιλόδοξος. Η μη ανακοίνωσή του οφείλεται στη διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών, ενδεχομένως και στη δέσμευσή του επί του παρόντος με άλλη ομάδα.

Η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν θα αργήσει, ωστόσο ο νέος προπονητής ευρίσκεται ήδη σε διαρκή επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», έχει γνώση όλων των υποθέσεων που άπτονται του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ έχει δώσει και το «πράσινο φως» για τους ποδοσφαιριστές που επίκεται να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αγωνιστικής
Ξεσηκωμός στην Πάφο για τον αγώνα με τον Άρη-«Ξεπέρασε τις πέντε χιλιάδες η προπώληση»
Νέα πυρά Παπασταύρου κατά Κούμα με σειρά ερωτημάτων-Προσπάθεια επηρεασμού της διαιτησίας, βλέπουν στην ΑΕΚ
Ανόρθωση και Πάφος διεκδικούν το κύπελλο Νέων Κ-19
Ντερμπάρα τίτλου ανάμεσα σε Πάφο και Άρη με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Θύελλα διαμαρτυριών για τον Ρουμάνο διαιτητή-Τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα για «ακατανόητες διαιτητικές αποφάσεις»
ΑΠΟΕΛ Κ16-Το ρόστερ των πρωταθλητών
Απάντηση ΑΕΚ σε Παπασταύρου: «Η σύγκριση μεταξύ δύο ανόμοιων φάσεων είναι επιεικώς αδικαιολόγητη»
Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα