Παρουσίασε και επίσημα Χριστοδούλου η ΑΕΚ

Την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ για την φετινή χρονιά αποτελεί ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Ο νεαρός τερματοφύλακας παρουσιάστηκε και επίσημα από την ομάδα της Λάρνακας στο ΑΕΚ Αρένα.  

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου (26/03/1997) διεθνή τερματοφύλακα Ανδρέα Χριστοδούλου για τον επόμενο ένα χρόνο, με προοπτική περαιτέρω ανανέωσης.

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου παρουσιάστηκε σήμερα (13/06) στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι πρώτες του δηλώσεις:

«Είχα πολύ καλές προσφορές και από τις δύο ομάδες. Επέλεξα την ΑΕΚ για κάποιους ειδικούς λόγους. Στην ΑΕΚ πιστεύω θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες για να αγωνιστώ. Είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για να συνεχίσω να δουλεύω και να προχωρήσω στην καριέρα μου. Η εμπειρία σε μία ποδοσφαιρική καριέρα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Έρχομαι σε... γνώριμα λημέρια γιατί έχω αγωνιστεί εδώ με την Εθνική Ελπίδων. Δεν χρειαζόταν να μου μιλήσει ιδιαίτερα ο Ander, γνωρίζω τι γίνεται με την ΑΕΚ, ειδικά τα τελευταία χρόνια στο Κυπριακό ποδόσφαιρο  και ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα, είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον και πιστεύω θα πάει ακόμη πιο ψηλά. Στην ΑΕΚ υπάρχει υγεία σε όλους τους τομείς όσον αφορά τις πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές και όσον αφορά και το νέο γήπεδο που έχει η ομάδα. Η Ομόνοια είναι μία μεγάλη ομάδα. Έζησα και καλές στιγμές και κακές, κρατάω τα σημαντικότερα και προχωρώ», δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας.

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου
Οι τρεις πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Super Cup
Έκλεισε Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του