Πρόστιμο μαμούθ στον Ρονάλντο για φοροδιαφυγή!

O κούκος αηδόνι θα κοστίσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο η περίφημη διαμάχη του με το ισπανικό κράτος που τον κατηγορεί για εκτεταμένη φοροδιαφυγή. Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν για μήνες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να έρθει σε συμβιβαστική λύση και να αποδεχθεί την ποινή φυλάκισης δύο ετών και πρόστιμο μαμούθ ύψος 18,8 εκατομμυρίων ευρώ που θα πληρώσει στο ισπανικό κράτος.

Ο Πορτογάλος άσος δεν θα φυλακιστεί βέβαια, αφού η ποινή των δύο ετών για τέτοιου είδους αδικήματα είναι η μέγιστη που επιβάλλεται στους παραβάτες, δίχως αυτός να οδηγηθεί στην στενή.

Ο Κριστιάνο επέλεξε την συμβιβαστική λύση, αφού με αυτό τον τρόπο κλείνει άπαξ διά παντός μία πολύκροτη υπόθεση που τον ταλαιπώρησε εδώ και χρόνια και αμαύρωσε αρκετά το προφίλ του.

Δειτε Επισης

Χάος και απίστευτο ξύλο στο Σπλιτ πριν το ντέρμπι τίτλου-Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ νίκησε 3-1 τη Χάιντουκ
Ο Τζέιμι Βάρντι σφυρίζει για να σταματήσει ο αγώνας μετά από τραυματισμό διαιτητή
Νίκησε τη Φούλαμ και παραμένει σε τροχιά Champions League η Άστον Βίλα
Χρυσή ισοπαλία στο “Μεντιθορόθα” για την Αλαβές κόντρα στην Ατλέτικο
Χάιντενχαϊμ και Μπόχουμ έμειναν στη λευκή ισοπαλίαα-Χαμένες και οι δύο
Σοκαριστική κατάρρευση στην Ιταλία-Ο τεχνικός της Τορίνο, Πάολο Βανόλι, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο
Ο Ντε Μπρόινε έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των “λύκων” και χάρισε χρυσό τρίποντο στη Σίτι
Πρόστιμο και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών με αναστολή για ρατσιστική συμπεριφορά στη Ρεάλ Μαδρίτης
Διαλύεται το πέταλο των οργανωμένων της Ίντερ-Κάθε σύνδεσμος ξεχωριστά
Το παιδί θαύμα της Ρίβερ, η σύγκριση με τον Μέσι και η ρήτρα των 45 εκατομμυρίων