Σκηνές τρόμου σε αεροπλάνο με προορισμό τη Λάρνακα

Σκηνές «τρόμου» περιγράφουν βρετανικές εφημερίδες στην καμπίνα αεροσκάφους των Βρετανικών Αερογραμμών το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο πριν αυτό απογειωθεί από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου προς τη Λάρνακα.
 
Όπως καταγγέλλεται, ο υπολογιστής του αεροσκάφους παρουσίασε βλάβη με αποτέλεσμα να δίνει ένδειξη ότι είχε γίνει η απογείωση.
 
Ως εκ τούτου δόθηκε αυτόματα εντολή να αυξηθεί η πίεση του αέρα μέσα στην καμπίνα, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να αρχίσουν να νιώθουν τα αυτιά τους και το κεφάλι τους να πονούν.
 
Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πώς ο κόσμος άρχισε να φωνάζει λόγω του πόνου ζητώντας να ανοίξουν οι πόρτες, με έναν άνδρα να λιποθυμά.
 
Οι ίδιες αναφορές λένε ότι το αεροσκάφος ήταν παλιό και πως επρόκειτο να αποσυρθεί το επόμενο τρίμηνο.
 
Η βρετανική αεροπορική εταιρεία ανέφερε πως υπήρξε μικρή τεχνική βλάβη, ότι το αεροσκάφος επέστρεψε στο χώρο στάθμευσης και πως οι μηχανικοί επιδιόρθωσαν τη βλάβη πριν τελικά πραγματοποιηθεί η πτήση.
 
ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Δεν θα παίξει στη Ρώμη ο Τζόκοβιτς-Με δύο παιχνίδια στο χώμα πάει στο Roland Garros
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό-Εκτός ο Φουρνιέ στο Game 3 με Ρεάλ
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Επέμβαση στο γόνατο και τέλος η σεζόν για Ρούντιγκερ
Το θαύμα της Ρέξαμ-Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς ονειρεύεται την Premier League και... τον Τζέιμι Βάρντι
Τι είπε γα τις αλλαγές στην εμφάνισή του ο Γιαμάλ-«Δεν συγκρίνομαι με τον Μέσι, φτιάχνω τον δικό μου δρόμο»
Συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας οπαδός έπειτα από τα επεισόδια στο Πανιώνιος-Καλαμάτα
Φαβορί η Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τροπαίου-Oι πιθανότητες των ομάδων