Γρονθοκοπημένος και με κάταγμα στο πρόσωπο αστυνομικός στη Λεμεσό

Στους  αστυνομικούς που προσπάθησαν να επιβάλουν την τάξη,  έβγαλε το μένος του Βρετανός υπήκοος ηλικίας 35χρόνων, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ο οποίος συνελήφθη αφού επιτέθηκε και κτύπησε τρεις αστυνομικούς.

Το περιστατικό συνέβη στις 9.45 χθες βράδυ, όταν ο συλληφθείς βρισκόταν στην οδό Ανεξαρτησίας και προκαλούσε οχληρία και ενόχληση σε πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. 
 
Περίπολο μετέβη επί τόπου και όταν αστυνομικός προσέγγισε τον νεαρό ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών, τότε αυτός του επιτέθηκε και τον κτύπησε.

Επενέβησαν τότε άλλοι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι αν και κατάφεραν να τον συλλάβουν, δέχθηκαν επίσης τα κτυπήματα του μαινόμενου Βρετανού. 
 
Ο ύποπτος οδηγήθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια και το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
 
Oι αστυνομικοί επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας φέρει κάταγμα ρινικού οστού, κάταγμα οφθαλμικού κόγχου και ρογμώδες κάταγμα στο τοίχωμα ιγμορείου, ενώ οι άλλοι δύο αστυνομικοί φέρουν διάφορες εκδορές. Ο πρώτος αστυνομικός κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ στους άλλους δύο παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας για τρείς και μία ημέρες αντίστοιχα.

 

Δειτε Επισης

Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Πώς θα λειτουργήσουν οι επενδυτές στον ΑΠΟΕΛ-Ανέλυσε το πλάνο ο Νίκος Κουγιάλης
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ