Κουγιάλης ευρείας αποδοχής για την προεδρία του ΑΠΟΕΛ

Με πρόσφατες ραδιοφωνικές δηλώσεις ο πρώην Υπουργός Γεωργίας κ. Νίκος Κουγιάλης, επιβεβαίωσε πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, ως επικεφαλής ενός ευρείας αποδοχής σχηματισμού.
 
Μάλιστα ο κ. Κουγιάλης σημείωσε πως μέλη του ΔΣ της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ ενδιαφέρθηκαν για να μπουν στο συνδυασμό του και να ενισχύσουν την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος σήμερα διαθέτει ομάδες ανδρών και γυναικών στο μπάσκετ, ανδρών σε βόλεϊ, φούτσαλ, υδατοσφαίριση και χάντμπολ καθώς επίσης και ομάδες δρομέων, ποδηλασίας, μπόουλινγκ, τοξοβολίας και επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την πρωτοβουλία Κουγιάλη στηρίζουν τόσο ο νυν πρόεδρος του Σωματείου κ. Χριστόφορος Ποταμίτης όσο και ηχηρά ονόματα παραγόντων και πρώην πρόεδροι του Σωματείου και της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο. Σημειώνεται ότι η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ είναι ο βασικός χρηματοδότης του Σωματείου. 
 
Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου έχει οριστεί για τις 28 Ιουνίου και αυτή θα τροχοδρομήσει τις εξελίξεις για τη νέα διοίκηση του Σωματείου, αφού η διετής θητεία της διοίκησης Ποταμίτη ολοκληρώνεται.
 
Ο κ. Κουγιάλης δεν φαίνεται να βιάζεται για να λάβει τις τελικές του αποφάσεις, ενώ όπως σημείωσε «ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται αφοσίωση, συμμετοχή και χρήματα».
 

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου