Ανόρθωση: Αυτός πάει να χαλάσει το deal με Λαβόρδε!

Το οικονομικό έπαψε να είναι το μοναδικό εμπόδιο στην υπόθεση Ρικάρντο Λαβόρδε για την Ανόρθωση. Παραμένει μεν ένα «αγκάθι», πλέον όμως όχι το μοναδικό, αφού -όπως μεταδίδεται από τα ρωσικά Μ.Μ.Ε.- στην κούρσα για την απόκτηση του Κολομβιανού εξτρέμ μπήκε γερά και η Άρσεναλ Τούλα.

Από μόνη της η εμπλοκή του ρωσικού συλλόγου ίσως να μην ήταν και τόσο μεγάλο πρόβλημα για την «Κυρία», το πράγμα ωστόσο σοβαρεύει ελέω του προπονητή της. Αυτός ακούει στο όνομα Όλεγκ Κονόνοφ και την τριετία 2013-16 είχε θητεύσει στην… Κρασνοντάρ! Την ομάδα, από την οποία έμεινε ελεύθερος ο Λαβόρδε!

Οι δυο τους συνεπώς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και γνωρίζονται άριστα, εξ ου και η Άρσεναλ Τούλα ελπίζει βάσιμα ότι θα καταφέρει να καλύψει το χαμένο έδαφος, μολονότι εισήλθε δεύτερη στην κούρσα για την απόκτηση του 30χρονου άσου.
 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»