«Αλωνίζουν» Πρόδρομος και «Καραβίδας»!

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το πέσιμο της αυλαίας στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2017/18 η εικόνα σε ό,τι αφορά την κινητικότητα των ομάδων στο κομμάτι του προγραμματισμού είναι σχεδόν καθολικά η ίδια.

Δίχως εξαίρεση άπαντες προχωρούν σε ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ της περασμένης περιόδου, εξ ου και οι αποχωρήσεις παικτών κινούνται ήδη σε… τριψήφιο αριθμό! Αυτό κάνει ακόμη πιο μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στις αφαιρέσεις και στις προσθέσεις, οι οποίες επί του παρόντος κινούνται σε (πολύ) ρηχά νερά.

Για την ακρίβεια, στο θέμα των νεοφερμένων για την καινούργια σεζόν μόλις δύο σύλλογοι «παίζουν μπάλα»: ο ΑΠΟΕΛ και η Δόξα! Πρόδρομος Πετρίδης και Κώστας Χριστοδούλου («Καραβίδας») ρίχτηκαν σαν έτοιμοι από καιρό στο παζάρι και ήδη έχουν κλείσει μια σειρά από ενισχύσεις.
 
Από επτά νέα πρόσωπα
Με την έλευση του Άλεξ Κωνσταντίνου οι πρωταθλητές έχουν φτάσει τα επτά νέα πρόσωπα στο ρόστερ σε σύγκριση με τη λήξασα περίοδο. Οι Καζού, Ταβάρες, Νατέλ, Αλ Τααμαρί και Κωνσταντίνου αποκτήθηκαν με μεταγραφή, ενώ μετά από το πέρας των μονοετών δανεισμών τους έχουν επιστρέψει στον Αρχάγγελο και οι τερματοφύλακες Ρόμο και Μιχαήλ.

Στα ίδια επίπεδα κινούνται οι προσθήκες και στο σύλλογο της Κατωκοπιάς, ο οποίος έχει εντάξει στο δυναμικό του τους Γιώργος Λοΐζου, Ζοέλ Περέιρα, Γιάννη Ευσταθίου, Κίκο, Φρίμπονγκ, Πατσέκο και Αμπρέου!

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι υπόλοιπες δέκα ομάδες που θα αγωνίζονται την επόμενη περίοδο στην α’ κατηγορία δεν έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε πάνω από δύο προσθήκες, αρκετές εξ αυτών δεν έχουν κάνει καν… σεφτέ στο παζάρι.
 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική