Ομόνοια: Έφερε «πύργο» από την Πριμέρα! (vids)

Μετά τον Χουανάν Εντρένα η Ομόνοια ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της ακόμη έναν ποδοσφαιριστή με θητεία στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Ραούλ Σεντρίκ Λοέ, ο οποίος -όπως αποκαλύπτει το «Omonoianews»- έχει αφιχθεί ήδη στην Κύπρο για λογαριασμό του «τριφυλλιού» και, αν δεν προκύψει κάποια αναποδιά, θα αποτελέσει την έκτη προσθήκη τους στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος είναι γεννημένος στη Γαλλία, αλλά Καμερουνέζος στην υπηκοότητα και στο παρελθόν φόρεσε 12 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Έχει ύψος 1,91μ. και, σε περίπτωση απόκτησής του, η Ομόνοια θα έχει (μαζί με τον ισοϋψή Χόρχε Ενρίκες, το πιο υψηλόσωμο δίδυμο «εξαριών»!

Ο Λοέ έπαιξε για τρία χρόνια στην Πριμέρα Ντιβισιόν με τη φανέλα της Οσασούνα (2012-15), ακολούθως φόρεσε για μια διετία τη φανέλα της Αλ Σαλίγια (2015-17), ενώ την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Δείτε το τέρμα του απέναντι στην Μπαρσελόνα:


Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του:


Δειτε Επισης

Σημαντική νίκη για Ομόνοια Αραδίππου και αποφασιστικό βήμα παραμονής
Θρίλερ χωρίς νικητή-Υποβιβάζεται η Νέα Σαλαμίνα
Πήρε μετά από καιρό την νίκη η Καρμιώτισσα
Εκτοξεύτηκαν τα χρέη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, μειώθηκαν για ΑΕΛ και Απόλλωνα-Στη δημοσιότητα οι οφειλές των ομάδων
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ημιτελικό της Πάφου με τον Απόλλωνα
Πώς σχολιάζουν στην ΑΕΚ τις εκτεταμένες αλλαγές του Μπεργκ-«Αγώνας της χρονιάς με την Ομόνοια»
«Όταν βγήκε το πρόγραμμα, όλοι κυκλώσαμε τον αγώνα με τον Άρη»
Κοντράρονται την Πέμπτη ΑΠΕΑ και Δόξα Παλιομετόχου για τον τελικό κυπέλλου μικρών κατηγοριών
Στη σέντρα τα μεγάλα παιχνίδια για τη διαβάθμιση-Τα φώτα σε τρία γήπεδα
Εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Ομόνοιας, επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ και μείωσε στο -4 από την Πάφο ο Άρης