Εξιτήριο πήραν οι πέντε οπλίτες της ΕΛΔΥΚ που τραυματίστηκαν στην στρατιωτική άσκηση

Εξιτήριο πήραν οι πέντε στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ, που τραυματίστηκαν το πρωί, όταν το ερπυστριοφόρο στο οποίο επέβαιναν, κατά τη διάρκεια της ΤΑΜΣ "ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ",ανετράπη. 

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, οι πέντε οπλίτες αφού ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους και διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, επέστρεψαν στην μονάδα τους, όπου θα παρακολουθούνται προληπτικά από τον γιατρό της. Στην ανακοίνωσή του το ΓΕΣ, επισημαίνει ότι οι οικείοι των στρατιωτών ενημερώνονταν καθόλη τη διάρκεια.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΓΕΣ: 

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεια σε συνέχεια του περιστατικού του ελαφρού τραυματισμού οπλιτών της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο, ότι οι 5 οπλίτες οι οποίοι διακομίσθηκαν για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους και εξήλθαν του νοσοκομείου. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία και παρακολουθούνται προληπτικά από τον ιατρό της Μονάδας τους. Οι οικείοι τους ενήμεροι σε όλη τη διάρκεια συμβάντος-εξετάσεων.
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το ψαλιδάκι του Ζάιρο που έδωσε το έναυσμα για προεόρτια τίτλου στο Παφιακό
«Η Μπριζ βρήκε τον δικό της… Batman»-Υπερήρωας Τζόλης, μιλάει την κατάλληλη στιγμή
Χάος και απίστευτο ξύλο στο Σπλιτ πριν το ντέρμπι τίτλου-Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ νίκησε 3-1 τη Χάιντουκ
Ο Τζέιμι Βάρντι σφυρίζει για να σταματήσει ο αγώνας μετά από τραυματισμό διαιτητή
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός