ΕΝΠ: Τι παίζει με την επιστροφή ʼλεξ Ντα Σίλβα

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στην ΕΝΠ αναμένεται να ανακοινωθεί εντός  της ημέρας. Στην Ένωση κρατούν χαμηλό προφίλ και προσπαθούν να φτιάξουν ένα καλό ρόστερ για να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία του χρόνου. 

Δηλώσεις για τα θέματα που αφορούν την ομάδα παραχώρησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Άλεξ Ντα Σίλβα. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για τις διοικητικές εξελίξεις: «Υπάρχει το διοικητικό συμβούλιο, σήμερα θα ανακοινωθεί. Τα πάντα παίρνουν τον δρόμο τους. Η ήσυχη γραμμή που κρατάμε είναι προς όφελος μας. Πρέπει να στελεχώσουμε την ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να έχουμε τα πολλά χρήματα»
 
Για τον προγραμματισμό: «Ο Πρόεδρος μαζί με τον προπονητή τρέχουν όλες τις διαδικασίες. Προσπαθούμε να φέρουμε στην Κύπρο ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά»
 
Για το ρόστερ της περσινής σεζόν: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και στην Α’ κατηγορία. Η βασική διαφορά όμως που υπάρχει είναι πως η ομάδα αγωνιζόταν φουλ επιθετικά, κρατούσε τη μπάλα και ήταν μόνιμα μπροστά. Τώρα τα πράγματα στην Α’ κατηγορία είναι διαφορετικά. Δεν είμαστε η μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να παίζουμε φουλ επιθετικά. Γι’ αυτό κάποιοι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν»
 
Για τον Άλεξ Ντα Σίλβα: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής να μην είναι έκπληξη ότι έρχεται. Μακάρι στο μέλλον να καταφέρουμε να έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κρούση προς τον Άλεξ αλλά μακάρι να μπορούμε να φέρνουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στο μέλλον»
 
Για τον Κολοκούδια και τον Κούλη Παύλου: «Ο Γιώργος και ο Κούλης Παύλου είναι οι δυο ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Είναι σημαντικό το γεγονός πως θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Είναι εξαιρετικό παιδί και επαγγελματίας»
 

Δειτε Επισης

Συνεχίζει στην Κύπρο ο Ταλιχμανίδης-Κοντά στον Ολυμπιακό ως ελεύθερος
Πιθανόν στον Αρχάγγελο η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Οικονομική λιτότητα δείχνουν οι πρώτες κινήσεις
Γιοβάνοβιτς: Ήταν πολύ εύκολη απόφαση να παραμείνω στην Εθνική Ελλάδας
Κορυφαίος προπονητής ο Ηλίας Χαραλάμπους
Πετράκης: Για μένα είναι ευλογία να βλέπω το παιδί μου στην Α’ Εθνική και να είμαστε αντίπαλοι
Παρελθόν από τον Απόλλωνα ο Μπουαγκάρντ
Δεύτερη ευκαιρία στη Γεωργία για την Εθνική Γυναικών
Ήττα της Εθνικής Γυναικών στη Μάλτα-Στόχος η δεύτερη θέση
Ανοίγει τα χαρτιά του από βδομάδας ο Κούμας-Ξεκαθαρίζει το σκηνικό για το ενδεχόμενο παραίτησής του
Βάζει υπογραφή και παρουσιάζεται ο Τραμετσάνι