Και Χριστοφόρου και Μιχαήλ στην ΑΕΛ – Φεύγει παίκτης που είχε ανανεώσει τον Μάρτιο

Ήταν γνωστό ότι η περίπτωση του Νεόφυτου Μιχαήλ ενδιαφέρει την ΑΕΛ. Για τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ έχει θετική άποψη ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ.
 
Ο Κύπριος πορτιέρε, όμως, δεν είναι ο μοναδικός παίκτης των πρωταθλητών που εξετάζουν στους γαλαζοκίτρινους της παραλιακής πόλης.
 
Εξ όσων φαίνεται στη μεταγραφική λίστα βρίσκεται και ο Κύπρος Χριστοφόρου.
 
Όπως υποστηρίζει δημοσίευμα οπαδικής ιστοσελίδας της ΑΕΛ (anatoliki.com) η ΑΕΛ κινείται για την απόκτησή τους, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι εφικτό να τους πάρει με ελευθέρα μεταγραφή ή με δανεισμό.
 
Στο μεταξύ, η ίδια πηγή αναφέρει ότι παρελθόν από την ομάδα αναμένεται να αποτελέσει ο Ισμαήλ Σασί. Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος, ο οποίος βρίσκεται στην ΑΕΛ από τον Ιανουάριο του 2017, είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους γαλαζοκιτρίνους τον περασμένο Μάρτιο για άλλα δύο χρόνια.

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου
Οι τρεις πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Super Cup
Έκλεισε Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του