Το ποσό που θα πληρώνουν τα μέλη της «Ομόνοιας 1948»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη του σελίδα το «Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948», ενημερώνει για την ιδρυτική του συνέλευση. 
 
Αναλυτικά:

Ομονοιάτισσες / Ομονοιάτες, Ανυπότακτε Πράσινε λαέ,

Όπως υποσχεθήκαμε στην πρώτη μας ανακοίνωση επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την Ιδρυτική μας Συνέλευση. Καταρχήν να δηλώσουμε ότι αν και η Ιδρυτική Συνέλευση πραγματοποιείται μετά από την αίτηση εγγραφής του Σωματείου, λόγω της πίεσης του χρόνου, εντούτοις ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ του Σωματείου θα θεωρούνται όχι η ομάδα πρωτοβουλίας που έστειλε την αίτηση αλλά ΟΛΑ τα αδέλφια που θα εγγραφούν στο Μητρώο Μελών στις 23 Ιουλίου.

Από η ώρα 18:00 την Δευτέρα 23 Ιουλίου μέχρι της 20:00 θα γίνονται εγγραφές μελών έξω από το Αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ. Πληρώνοντας 2 μήνες και χωρίς επιπρόσθετη χρέωση εγγραφής θα εγγράφεται οποιοσδήποτε μέλος του Σωματείου και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Συνέλευση.

Θα υπάρχουν Τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες Μελών:
1) 0-18 Δύο (2) ευρώ τον μήνα (με σύμφωνο γνώμη γονέα και χωρίς δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι) 
2) 18-22 Πέντε (5) ευρώ τον μήνα
3) 22-63 Δέκα (10) ευρώ τον μήνα
4) 63+ Πέντε (5) ευρώ τον μήνα

Καλούμε τον κόσμο όπως προσέλθει εγκαίρως για την εγγραφή του αφού η ώρα 20:00 θα ξεκινήσει η Συνέλευση.

ΑΤΖΕΝΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1. Σύντομη ομιλία από εκπρόσωπο της ομάδας πρωτοβουλίας η οποία έχει αναλάβει να τρέξει όλα τα διαδικαστικά που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και το Σωματείο αλλά και να οδηγήσουν το Σωματείο μας σε Συνέλευση.
2. Λόγω της πίεσης του χρόνου έχει ήδη κατατεθεί καταστατικό στον Έφορο Σωματείων που μπορείτε να δείτε εδώ (https://tinyurl.com/y887rj59). Θεωρούμε όμως ότι το καταστατικό πρέπει να διαμορφωθεί με τα μέλη του Σωματείου για αυτό σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση (pacomonia@gmail.com) μπορείτε να αποστέλλετε πιθανές αλλαγές ή προσθήκες στο καταστατικό. Εννοείται ότι η έγκριση του Καταστατικού αλλά και οποιεσδήποτε αλλαγές ή προσθήκες θα ψηφιστούν από τα μέλη στην Ιδρυτική Συνέλευση.
3. Εδώ και κάποιους μήνες η ομάδα πρωτοβουλίας που συστάθηκε έχει αναλάβει όλα όσα αφορούν το Σωματείο. Αρκετές αποφάσεις αναγκαστικά δεσμεύουν το Σωματείο για την χρονιά που έρχεται γι’ αυτό θεωρούμε ορθό όπως ζητηθεί η ψήφος εμπιστοσύνης από τα μέλη έτσι ώστε η ομάδα πρωτοβουλίας να αναλάβει σαν προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο για μία μεταβατική χρονιά. Στην συνέχεια να οδηγήσει το Σωματείο σε εκλογές που θα εκλέξουν Διοικητικό Συμβούλιο διετίας τον ερχόμενο Ιούνιο.
4. Μετά από σύντομη παρουσίαση μιας προτεινόμενης διοικητικής δομής του Σωματείου θα οδηγηθούμε σε συζήτηση για τον τρόπο λειτουργίας που θα δουλεύει το Σωματείο μας. Το τελικό μοντέλο θα ψηφιστεί από τα μέλη.
5. Στην συνέχεια θα γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και παρουσίαση της δομής και των στόχων του ποδοσφαιρικού τμήματος.
6. Τελευταία παρουσίαση θα είναι αυτή του προϋπολογισμού για την χρονιά που έρχεται και ψηφοφορία έγκρισης του.
7. Η Ιδρυτική Συνέλευση θα κλείσει με Διάλογο, ερωτήσεις και τοποθετήσεις των μελών.

Ραντεβού στις 23 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ.

Υ.Γ – Η προτεινόμενη διοικητική δομή περιλαμβάνει την δημιουργία επιτροπών που θα έχουν αυτονομία από το Δ.Σ. Αυτές οι επιτροπές θεωρούμε ότι πρέπει να στελεχωθούν από τα Ιδρυτικά Μέλη έτσι ώστε να έχουν ενεργό ρόλο στις αποφάσεις και τις δράσεις του Σωματείου μας.

Δειτε Επισης

Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς
Νεοφυτίδης: Στο πίσω μέρος του μυαλού μου η προεδρία της ΚΟΠ
ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής
Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής-Ποινή και στον Παπασταύρου
Ανακοίνωσε τα πακέτα για τον τελικό η ΑΕΚ-Πότε αρχίζει η προπώληση
Η άποψη του Νεόφυτου Λάρκου για την Ομόνοια, τι είπε για Πάφο και τελικό κυπέλλου