Στην ευρωπαϊκή μάχη Ανόρθωση και Απόλλωνας

Mετά τον ΑΠΟΕΛ ξεκινάνε την ευρωπαϊκή τους πορεία η Ανόρθωση και ο Απόλλωνας. Αμφότερες οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Επιστροφή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την Ανόρθωση και με στόχο να δημιουργήσει από τον πρώτο αγώνα τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης σε βάρος της Λάτσι. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο άδειο «Αντώνης Παπαδόπουλος» λόγω τιμωρίας που κουβαλά από προηγούμενα χρόνια η «Κυρία».
 
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision. Την ίδια ώρα και από την ίδια τηλεοπτική πλατφόρμα θα μεταδοθεί και του Απόλλωνα με την Στρούμπα.
 
Οι γαλάζιοι αρχίζουν το ευρωπαϊκό οδοιπορικό τους από την Λιθουανία και το «Alytus Stadium», χωρητικότητας 1980 θέσεων.  Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου στο Στάδιο ΓΣΠ και ώρα 20:00.
 
 

Δειτε Επισης

Δεν θα παίξει στη Ρώμη ο Τζόκοβιτς-Με δύο παιχνίδια στο χώμα πάει στο Roland Garros
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό-Εκτός ο Φουρνιέ στο Game 3 με Ρεάλ
Επέμβαση στο γόνατο και τέλος η σεζόν για Ρούντιγκερ
Το θαύμα της Ρέξαμ-Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς ονειρεύεται την Premier League και... τον Τζέιμι Βάρντι
Τι είπε γα τις αλλαγές στην εμφάνισή του ο Γιαμάλ-«Δεν συγκρίνομαι με τον Μέσι, φτιάχνω τον δικό μου δρόμο»
Συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας οπαδός έπειτα από τα επεισόδια στο Πανιώνιος-Καλαμάτα
Φαβορί η Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τροπαίου-Oι πιθανότητες των ομάδων
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»