Δύο αστυφύλακες και ένας αξιωματικός σε διαθεσιμότητα με φόντο...το Αλεξούι

Την ίδια ώρα που ο Αλέξης Μαυρομιχάλης προχώρησε σε καταγγελία στην ανεξάρτητη αρχή ισχυρισμών και παραπόνων κατά της Αστυνομίας, σε σχέση με το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας Νίκου Σοφοκλέους, η ηγεσία της Δύναμης προχώρησε σε τρεις πειθαρχικές διώξεις εναντίον μελών της Δύναμης. 

Συγκεκριμένα οι τρεις αστυνομικοί, δύο αστυφύλακες και ένας αξιωματικος, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για τη μη τήρηση των κανονισμών ασφαλείας, όπως ανέφερε στον REPORTER αστυνομική πηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την κράτηση του Μαυρομιχάλη σε αστυνομικό σταθμό τον είχαν επισκεφθεί ο δικηγόρος του συνοδευόμενος από φίλο του Μαυρομιχάλη. Τότε μέλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας κατήγγειλε τους δύο αστυφύλακες και τον αξιωματικό ότι δεν τήρησαν τους κανόνες ασφαλείας και ότι ο φίλος του Μαυρομιχάλη δεν επιτρεπόταν να τον επισκεφθεί.

Ακολούθως ενημερώθηκε η ηγεσία της δύναμης, η οπόια διέταξε πειθαρχική έρευνα εναντίον τους και τους έθεσε σε διαθεσιμότητα.

Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι τρεις αστυνομικοί δίνουν διαφορετική εκδοχή για το συμβάν, αρνούμενοι τον ισχυρισμό του μέλους της Αστυνομικής Διεύθυνσης που τους κατήγγειλε. 

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το ψαλιδάκι του Ζάιρο που έδωσε το έναυσμα για προεόρτια τίτλου στο Παφιακό
«Η Μπριζ βρήκε τον δικό της… Batman»-Υπερήρωας Τζόλης, μιλάει την κατάλληλη στιγμή
Χάος και απίστευτο ξύλο στο Σπλιτ πριν το ντέρμπι τίτλου-Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ νίκησε 3-1 τη Χάιντουκ
Ο Τζέιμι Βάρντι σφυρίζει για να σταματήσει ο αγώνας μετά από τραυματισμό διαιτητή
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός