Πυρ και μανία με τον Συλλούρη το ΔΗΚΟ

Βολές κατά του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη εξαπολύει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΗΚΟ, το οποίο καταγγέλει ότι ο κ. Συλλούρης με παράτυπη, αντιθεσμική και ετσιθελική συμπεριφορά δεν επέτρεψε στο κόμμα να θέσει σε ψηφοφορία τροπολογία. 
 
«Ο κ. Συλλούρης, παράτυπα», αναφέρει η ανακοίνωση, «αρνήθηκε να θέσει σε ψηφοφορία, τροπολογία του Δημοκρατικού Κόμματος, η οποία αφορούσε τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό που τέθηκε σήμερα ενώπιον της Βουλής και η οποία είχε κατατεθεί νομότυπα».
 
Σημειώνει επίσης ότι «η τροπολογία του Δημοκρατικού Κόμματος είχε κυκλοφορήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που είχαν κυκλοφορήσει όλες οι υπόλοιπες τροπολογίες των άλλων κομμάτων και οι οποίες τέθηκαν σήμερα ενώπιον του Σώματος».
 
«Όμως, ο Πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να εμποδίσει μόνο την τροπολογία του Δημοκρατικού Κόμματος να τεθεί σε ψηφοφορία, τη στιγμή που αυτή είχε την έγκριση της πλειοψηφίας του Σώματος», αναφέρει.
 
«Δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη εξήγηση για την αντιθεσμική και ετσιθελική συμπεριφορά του Προέδρου της Βουλής, παρά μόνο ότι στόχευε να στηρίξει το Δ.Σ. της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων, το οποίο κατηγορείται για αδιαφάνεια, διαπλοκή και αυταρχισμό», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ. 

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το ψαλιδάκι του Ζάιρο που έδωσε το έναυσμα για προεόρτια τίτλου στο Παφιακό
«Η Μπριζ βρήκε τον δικό της… Batman»-Υπερήρωας Τζόλης, μιλάει την κατάλληλη στιγμή
Χάος και απίστευτο ξύλο στο Σπλιτ πριν το ντέρμπι τίτλου-Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ νίκησε 3-1 τη Χάιντουκ
Ο Τζέιμι Βάρντι σφυρίζει για να σταματήσει ο αγώνας μετά από τραυματισμό διαιτητή
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός